Tethering ile sınırsız interneti bilgisayara paylaşma

LordOfWindows

Picopat
Açıklamada yazdığı gibi, USB Tethering ile bilgisayarıma sınırsız interneti paylaşmak istedim ancak, hotspot olarak kullanıyor ve internet azalıyor, sadece Android cihazlarda mı oluyor yoksa fix falan mı yedi?

Cihazım: iPhone 13.

Açıklamada yazdığı gibi, USB Tethering ile bilgisayarıma sınırsız interneti paylaşmak istedim ancak, hotspot olarak kullanıyor ve internet azalıyor, sadece Android cihazlarda mı oluyor yoksa fix falan mı yedi?

Cihazım: iPhone 13.
Açıkçası, çoğu kişinin telefonunda sınırsız mobil veri paketi olmadığından, bunu deneyimleyipte, ana paketten mi, hotspot paketinden mi yiyor söyleyecek çok kişi yoktur. Elinizde android bir cihaz varsa sizin denemeniz daha kolay olur. En verimli kullanım yolu, laptop ise ve sim kart yuvası varsa simi laptoba takmak yada sim kart takılabilir, superbox mantığında bir router kullanmak olur.

Açıkçası, çoğu kişinin telefonunda sınırsız mobil veri paketi olmadığından, bunu deneyimleyipte, ana paketten mi, hotspot paketinden mi yiyor söyleyecek çok kişi yoktur. Elinizde Android bir cihaz varsa sizin denemeniz daha kolay olur. En verimli kullanım yolu, laptop ise ve SIM kart yuvası varsa simi laptopa takmak ya da SIM kart takılabilir, Superbox mantığında bir router kullanmak olur.

Yanıtın için teşekkür ederim,
Üzülerek söylemek isterim ki maalesef elimde Android cihaz yok ve evde kullananda yok. Ancak SIM kart girişine sahip Samsung Galaxy Tab A9 Plus cihazım var sadece ve bilgisayarım laptop değil masaüstü, evdeki internetim aşırı yavaş ve kötü olduğundan mobil veri kullanmak istiyorum, laptop olarak MacBook var.

1744971210249.png

Bağlanamıyorum bile ev internetine.
Müşteri hizmetleri düzelttik diyor 1-2 gün iyi gidiyor sonra yine bozuluyor.
Ev 2 katlı olduğundan sadece üst katta iyi çekiyor internet.
Ayrıca laptopa nasıl SIM kart takılır bilmiyorum, elimde multi dönüştürülü cihaz var. Ne kadar işe yarar bilmiyorum bir göstereyim:

1744971216568.png

SD/MICRO SD girişi var ne kadar işe yarar bilmiyorum.

Yanıtın için teşekkür ederim,
Üzülerek söylemek isterim ki maalesef elimde Android cihaz yok ve evde kullananda yok. Ancak SIM kart girişine sahip Samsung Galaxy Tab A9 Plus cihazım var sadece ve bilgisayarım laptop değil masaüstü, evdeki internetim aşırı yavaş ve kötü olduğundan mobil veri kullanmak istiyorum, laptop olarak MacBook var.

Eki Görüntüle 2472350

Bağlanamıyorum bile ev internetine.
Müşteri hizmetleri düzelttik diyor 1-2 gün iyi gidiyor sonra yine bozuluyor.
Ev 2 katlı olduğundan sadece üst katta iyi çekiyor internet.
Ayrıca laptopa nasıl SIM kart takılır bilmiyorum, elimde multi dönüştürülü cihaz var. Ne kadar işe yarar bilmiyorum bir göstereyim:

Eki Görüntüle 2472351

SD/MICRO SD girişi var ne kadar işe yarar bilmiyorum.
Kimi yeni laptoplarda dahili sim kart yuvası oluyor. Eğer yoksa ikinci el vodofone vınn çubukları gibi bir çok operatörün cihazları var. Ama genelde 3G oluyorlar. Yapılabilecek en iyi şey sim kartlı superbox modemi tarzı bir router almak olur.

Kimi yeni laptoplarda dahili sim kart yuvası oluyor. Eğer yoksa ikinci el vodofone vınn çubukları gibi bir çok operatörün cihazları var. Ama genelde 3G oluyorlar. Yapılabilecek en iyi şey sim kartlı superbox modemi tarzı bir router almak olur.
Superbox'da maalesef kota yiyor, direkt paket olarak almam lazım ama fiyatlar biraz pahalı, Vınn cihazı kota yiyor mu bilmiyorum, önerebilceğin bir vınn cihazı varmı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı