alexandros
Hectopat
Virüs girmez diye kesin bir cevap veremeyiz, texture packı oyun içinde düzgün çalışır şekilde kullansanız bile içinde RAT olabilir. VirusTotal'den taratmanızı öneririm packleri.
CurseForge en bilinen mod ve texture pack yükleme sitelerinden biri zaten her mod oradan yükleniyor.Hocam patlatmanıza bende çok sevindim. Yani siz rastlamamışsanız hiç girmez mi diyorsunuz? Bu şekil bilmeden cevap vermeyin hocam resmen mesaj sayım artsın da yazayim düşüncesindesiniz. Bunu görüp virüslü yerlerden veya gidip rastgele bir texturepack indiren insanlar virüs bulaşsa rahat olacak yine bu virüs değil düşüncesine girecekler. Bunu bi düşünmek lazım yazmadan.
Packi virüs totalde taratıyorum. İçindeki dosyalara kadar. Zaten bu benim çok da umrumda olan bir olay değildi arkadaşım ısrar etti konu aç diye virüs girse bile Malwarebytes ile temizlerdim zaten.Virüs girmez diye kesin bir cevap veremeyiz, texture packı oyun içinde düzgün çalışır şekilde kullansanız bile içinde RAT olabilir. VirusTotal'den taratmanızı öneririm packleri.
Site bilinen bir site. Adı ise Curse Forge. Aslında umrumda olan bir olay değil bu ama bir arkadaşım zorladı konu aç diye. Ne olur ne olmaz diye açtım ben de.Hocam patlatmanıza bende çok sevindim. Yani siz rastlamamışsanız hiç girmez mi diyorsunuz? Bu şekil bilmeden cevap vermeyin hocam resmen mesaj sayım artsın da yazayim düşüncesindesiniz. Bunu görüp virüslü yerlerden veya gidip rastgele bir texturepack indiren insanlar virüs bulaşsa rahat olacak yine bu virüs değil düşüncesine girecekler. Bunu bi düşünmek lazım yazmadan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.