Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Cyberpunk 2077 gameplayinde bile aynı sorun var dikkatli bakarsanız uzaktakı texturelara.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

LOL TFT oyununda eski ekran kartımda hiç bir sorun yokken(Nvidia) şimdiki kartımda sorun var. Nvidia da görüntü en düşükte olmasına rağmen çok güzel, AMD de ise en iyi şekilde olmasına rağmen berbat..

Denedim maalesef bir fark göremedim RDR2'den soğdum resmen böyle bir şey olabilir mi hacı.

Aynen dedigin gibi bu oyun için FPS artışı için yapılmıs bir durum söz konusu oyun mühendisleri tarafından bir sorun olarak görülüyor ama değil günümüz monitor 1080P Ultra HD'de çok detaylı olarak farkedildiği için bunu sorun olarak görüyoruz haklısın aslında sistemle alakası yok bu oyunlarla ile alakalı bir durum oyunda eski oyunlarda veya performanstan düşmemek için bu şekilde yapılmış yani herkeste var aslında eski tip monitörlerde çok göze batmıyor bu kırılmalar ama yeni nesil monitörlerde harbiden acayip derecede batıyor cünkü o monitörün Max cözünürlügü 1440*900 alta insen bile pürüzsüz bir görüntü saglayabilior sana ama 1920*1080P için tasarlanmış bir monitör assadaki cözünürlüklere düştügün zaman kalite düşüyor sadece yani bulanık oluyor eski tip monitörde sana gene keskin bir görüntü veriyor ve bu şekilde o kırılmarı daha az gösteriyormus hissiyatı veriyor. Test ettigimde gözlemlerim böleydi yani

GTX 1070, 1080, 1060 6G, onu geçin, 0 bir Rx 5700XT, IPS ve TN Panelde denedim. 1440p'de denedim. PSU değiştirdim. Kasa değiştirdim. Windows 8 yükledim. Maalesef sorun düzelmedi.

Pahalı ekran kartlarına para vermenin hiçbir anlamı kalmadı bu saatden sonra aldığım 5700 kartını iade ettim 1060 ile idare edicem bi 3 4 sene daha belki sıfır sistem kururum bu olay beni oyun oynamaktan soğuttu.

O yorumu sana cevap vermek için yazmadım. Ayrıca sana söylediğim şeylere kendi tabirinle gülüp dalga geçen insanı da bu saatten sonra kâle almıyorum.

Söylediğiniz şeylerin aksini iddaa eden tek kişi burada benim. Tabi benim göremediğim başka biri varsa onu bilemeyeceğim.

GTX 1070, 1080, 1060 6G, onu geçin, 0 bir Rx 5700XT, IPS ve TN Panelde denedim. 1440p'de denedim. PSU değiştirdim. Kasa değiştirdim. Windows 8 yükledim. Maalesef sorun düzelmedi.

Çünkü sorun sistemsel ve donanımsal bir sorun değil. Sorun tamamen modern grafik motorlarının render tekniğinden kaynaklı. Burdada feragat edilen özellik - AA ve transparency AA oluyor. Eskiden bu durumlar farkedilmiyordu çünkü 2010 ve öncesi grafik motorları Forward Rendering kullanıyordu ve bu durum bir nevi önleniyordu. Bunun üstüne eskiden kullanılan CRT monitörler ise pixelleri olduğundan daha şeffaf ve göze kolay bir şekilde gözükmesini sağlarken aynı zamanda texture kalitesindeki detaylar daha nette gösteriyordu. QLED ve OLED eski CRT özelliklerine daha yeni yeni yaklaşmakta. Bi kaç sayfa önceki postumda linkini atmıştım, Digital Foundry bunu gayet güzel bir şekilde açıklamış.

Bu durum şuanda 2 farklı şekilde çözülebilir;
1. Zaman. 5K veya 8K gaminge geçildiğinde bu durum kalmayacaktır.
2. DLSS 3.0

Bu dediğiniz olay bu şekilde olmuş olsa her sistemde mevcut olurdu. Misalen benim bu sorunla ilk karşılaşmam GTX 1060dan 1070 e geçtiğimde geçen yıl bu zamanlar ortaya çıktı.

Bu dediğiniz olay bu şekilde olmuş olsa her sistemde mevcut olurdu. Misalen benim bu sorunla ilk karşılaşmam GTX 1060dan 1070 e geçtiğimde geçen yıl bu zamanlar ortaya çıktı.

Eğer karşılaştırmalı bir şekilde ekran görüntüsü ve video ile bunu göstebilirseniz dediklerinize hak verebilirim. Ancak bunu diğer arkadaşlardanda istedim ama halen ses seda yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…