Ramo başkan
Centipat
Başkan yanlış olmuş oyunu exper den optimize etip açarsan sorun çözülür"nivdya experc optimize ederek WC", şu kısmı daha doğru yazabilir misiniz ? Deneyeceğim fakat anlamadım da.
Başkan yanlış olmuş oyunu exper den optimize etip açarsan sorun çözülür"nivdya experc optimize ederek WC", şu kısmı daha doğru yazabilir misiniz ? Deneyeceğim fakat anlamadım da.
Kardeş sorun ekran kartından degil çünkü ben degişttrdim ekran kartını sorun çözülmediEn son kartımı garantiye vermekten başka çarem kalmadı. Verdim, gitti. Bakalım sonuç ne olacak..
RX590 ekran kartımda da vardı bu sorun, NVIDIA'ya geçtim bunda da, hatta bir tık daha fazla. Bu sorunun çözümü yok sanırım. Oyunda nesnelerde pikselleşme sorunu - Technopat Sosyal şu şekilde konu açmıştım, Witcher 2 de karıncalanma, GTA'da çizgilerde titreme ve hareket etme, CS GO yine aynı şekilde kapı aralarındaki çizgilerde hareketlilik falan. LoL dışında her oyunda yaşıyorum bu sorunu ben.Ekran kartını servisten bir sorun yok olarak gönderdiler. Ama sorun halen devam ediyor.
Gerçekten bıktım artık.
Her şeyi seçsek fark eden bir şey olur mu? Siz de çözümü oldu mu ?Bunu biliyordum zaten, FR33THY'nin rehberinde var.
Ayrıca sıra sıra yapmak yerine bu yazılım ile seçtiğiniz tüm .EXE dosyalarını otomatik olarak ayarlıyor.
![]()
GitHub - nbusseneau/CompatibilityManager: Windows app for bulk editing compatibility settings.
Windows app for bulk editing compatibility settings. - nbusseneau/CompatibilityManagergithub.com
Eki Görüntüle 488646
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.