Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kardeşim Zula da denedim evet %96 ya kadar titreme olayı gitti. Çok hafif var. İşe yarıyor bunu kesip atmamız lazım. Yarın video çekip buraya atarım diğer forumlarda ki arkadaşlara gönderdim çözemediler. Bu Windows ile alakaliysa bios da nasıl bu problemi görebiliyoruz? Üstelik Adobe Photoshop da denedim işe yaramadı

En son kartımı garantiye vermekten başka çarem kalmadı. Verdim, gitti. Bakalım sonuç ne olacak..

PUBG'de de aynı sorunun yaşayan var mı?

Ekran kartını servisten bir sorun yok olarak gönderdiler. Ama sorun halen devam ediyor.

Gerçekten bıktım artık.

Ekran kartını servisten bir sorun yok olarak gönderdiler. Ama sorun halen devam ediyor.

Gerçekten bıktım artık.
RX590 ekran kartımda da vardı bu sorun, NVIDIA'ya geçtim bunda da, hatta bir tık daha fazla. Bu sorunun çözümü yok sanırım. Oyunda nesnelerde pikselleşme sorunu - Technopat Sosyal şu şekilde konu açmıştım, Witcher 2 de karıncalanma, GTA'da çizgilerde titreme ve hareket etme, CS GO yine aynı şekilde kapı aralarındaki çizgilerde hareketlilik falan. LoL dışında her oyunda yaşıyorum bu sorunu ben.

Eve geçince deneyeceğim. Ben denemiştim sanırım ama çok kurcalamadım eve geçince bakacağım ayların çilesi inşallah çözüme kavuşur..
Her şeyi seçsek fark eden bir şey olur mu? Siz de çözümü oldu mu ?

Arkadaşlar bu sorunun tam olarak çözümünü bulamayız. Sadece yüksek çözünürlük ile minimum düzeye indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…