O halde bu bir curse falan olsa gerek? Bir kişiyi bulunca odasına yayılan ve gelecek zamandaki bileşenlere de bulaşan bir curse? Saçmalık!
Teker teker parça değiştirmekten bahsetmiyorum. Bambaşka bir kasadan bahsediyorum. Bu olayı bu kadar normalleştirmeyelim. Yalnızca doğru kasayı bulmamız gerek. Hazır bir kasa almayı düşünüyorum, aldığım kasada sorun hala devam edecek olursa iade eder başkasını alırım ve bu işlemi temizini bulana kadar devam ettiririm.
Son olarak şunları da eklemek istiyorum, yaklaşık 4 ay önce toplamış bulunduğum sistemimde ve bizzat 2 ay önce arkadaşım için de topladığım sistemde farklı olan tek şey ekran kartı ve ram. Onun sisteminde hiçbir sorun yok yani ''normal'' de olması gerektiği gibi fakat benim sistemimin ne halde olduğu belli. Sistemimi kendi ellerimle topladım, arkadaşıma da kendi ellerimle topladım. Neticesinde hiçbir farkımız yok. Belli ki bizler seçilmiş olanlarız ya da kasalarımız seçilmişti. Gelin realist olalım, bu sorunun tek çözümü var o da bambaşka bir kasa...