Çözüm Texture Shimmering Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben işe yarayacağını düşünüyorum açıkçası. Bu sorunu yaşamayanlar ekstra ne yapıyorlar? Yada biz bu sorun ile karşı karşıya gelmek için ekstra bir şey mi yapıyoruz? Hayır. Aynı şekilde kasa topluyoruz yada aynı şekilde hazır kasa alıyoruz hiçbir farkımız yok.
Artık herkese uzun uzun yazmak dan yoruldum.
Hazır sistem de alsan toplama sistem de alsan sorun kalksa bile sonra dan tekrar edebiliyor o yüzden ilk başta sorun olmasa bile erken den sevinmek daha çok üzüyor boşuna aramayın çözümünü.
Ben ev değiştirdim yine var yani öyle diyim sana :). Bir tek monitörü değiştiremedim onu deneyeceğim yakın zamanda. Aklına ne geliyorsa denedim.
10 Adet monitör değiştirdim monitörle hiç bir alakası yok.

Artık herkese uzun uzun yazmak dan yoruldum.
Hazır sistem de alsan toplama sistem de alsan sorun kalksa bile sonra dan tekrar edebiliyor o yüzden ilk başta sorun olmasa bile erken den sevinmek daha çok üzüyor boşuna aramayın çözümünü.

10 Adet monitör değiştirdim monitörle hiç bir alakası yok.
Peki o zaman pes edelim ve 4k monitör alalım oyunları 60+FPS oynatabilmek için de yanına 2080 ti alalım yada bu sene çıkacak olan RX3090 XT satın alalım ve kazanan onlar olsun.

Yapabilecek başka bir şey yok gibi. Bende farkındayım yeni sisteme geçtiğimde bu sorunun ileride tekrar çıkabilme ihtimalini fakat başka çaresi yok. %50 şansımı kullanacağım...

Peki o zaman pes edelim ve 4k monitör alalım oyunları 60+FPS oynatabilmek için de yanına 2080 ti alalım yada bu sene çıkacak olan RX3090 XT satın alalım ve kazanan onlar olsun.

Yapabilecek başka bir şey yok gibi. Bende farkındayım yeni sisteme geçtiğimde bu sorunun ileride tekrar çıkabilme ihtimalini fakat başka çaresi yok. %50 şansımı kullanacağım...
Şansınızı elbette kullanın ama bir yer den sonra da kendinize dur demeniz gerek yani şöyle, sorun çıktı diye baştan sistem almak, iade etmek yine yorucu işler, pes edelim demiyorum 5-10 yıldır bu sorunu yaşayan ve halen daha bulamadık, işin garip tarafı ben de bu sorun bazen artıyor bazen azalıyor kafayı yedim çok dan zaten orası ayrı konu.

Arkadaşlar Geforce Now çalışma düzenini bilmiyorum, bizim sistemimizi kullanyor mu bu Geforce Now, yoksa sadece internetimizi mi kullanıyor? Orada da test ettim, aynı titremeler oluyor. Monitör ile alakalı da olabilme şansı var mı acaba bu titremelerin?

Arkadaşlar Geforce Now çalışma düzenini bilmiyorum, bizim sistemimizi kullanyor mu bu Geforce Now, yoksa sadece internetimizi mi kullanıyor? Orada da test ettim, aynı titremeler oluyor. Monitör ile alakalı da olabilme şansı var mı acaba bu titremelerin?
Arkadaş yok dedi ama benim zaten monitöre ihtiyacım var. Önümüzdeki ay almayı planlıyorum VA palen bir monitör. Eğer görüntü değişirse konu açabilirim.

Oradan aldığı görüntüyü sizin monitörünüze yansıtıyor sadece.

Oradan aldığı görüntüyü sizin monitörünüze yansıtıyor sadece.
Evet ama benim ekran kartı ya da işlemcimi kullanıyor mu bunu yaparken GeForce Now? Sadece internetimimi kullanıyor bunu soruyorum. 1400x900P VGA monitör kullanıyorum dönüştürücü ile birlikte.
Önümüzdeki ay almayı planlıyorum VA palen bir monitör. Eğer görüntü değişirse konu açabilirim.
Takipteyim hocam.

Evet ama benim ekran kartı ya da işlemcimi kullanıyor mu bunu yaparken GeForce Now? Sadece internetimimi kullanıyor bunu soruyorum. 1400x900P VGA monitör kullanıyorum dönüştürücü ile birlikte.

Sadece internetinizi kullanıyor, biraz da donanımı kullanıyor. Yani eğer, internetiniz anlık olarak kötüleşirse görüntü 1080p'den 720p'ye düşüyor bazen. Onun gibi düşünebilirsiniz.

Monitör ile bir alakası yok bütün panelleri denedim bütün çıkışlara varana kadar VA,TN,IPS.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı