Çözüm Texture Shimmering Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Monitör ile bir alakası yok bütün panelleri denedim bütün çıkışlara varana kadar VA,TN,IPS.
En azından benim sorunum belki monitör kaynaklı olabilir diye düşündüm, eski tip monitör ve dönüştürücü ile kullandığım için. Monitörü değiştirerek düzeltenler de olmuş çünkü. Sistem bazlı olsaydı eğer Geforce Now üzerinden oynarken yapmazdı diye düşünüyorum, yanlışsam düzeltin. Bunu merak ediyorum.

En azından benim sorunum belki monitör kaynaklı olabilir diye düşündüm, eski tip monitör ve dönüştürücü ile kullandığım için. Monitörü değiştirerek düzeltenler de olmuş çünkü. Sistem bazlı olsaydı eğer Geforce Now üzerinden oynarken yapmazdı diye düşünüyorum, yanlışsam düzeltin. Bunu merak ediyorum.
Sorunun tam olarak kaynağını bilmediğimiz için pek bir şey diyemiyoruz ama benim tahminim %80 sürücüler %20 elektrik.

Kesinlikle yazılımsal bir sorun yani sürücüler veyahut windows kaynaklı. Çünkü bu sorunun en göze batan özelliği sonradan ortaya çıkabiliyor ve gün geçtikçe büyüyebiliyor olması. Yalnızca bu iki özelliği bile yazılımsal olduğunu kanıtlar nitelikte.

PUBG'de de aynı sorunun yaşayan var mı?
Evet lite olsun emilotör olsun berbat rakibi görmekte zorluk çekiyorum 😡
Eski drivere hp üzerinden dönüp üzerine nvidianın sitesinden çektiğiniz güncel driveri silmeden yükleyip bir denermisin denedikten sonra sonucu yazarsan sevinirim
Hocam birden bire olan bir şey bu bende anlam veremedim gerçekten. Oyunlarla alakası yok. Yani şöyle söyleyim 1 yıldır oynadığım sistem güzel görüntü verirken ertesi gün açtığımda tırtıklanma vs kötü görüntü veriyor.. Hiç bir parça değişmiyor hiçbir yazılım kurulmuyor. Basıyorum düğmeye kulaklığı takıyorum 2 saat oynuyorum ertesi gece tekrar aynı şekilde görüntüye bi bakıyorum leş...
Bende aynı sorunu yaşıyorum yanlız sadece Pes2020 de olmuyo pürüzsüz ve net

Arkadaşlar bu sorunu 2 aydır yaşıyorum inanın bana 2 defa yeniden sistem kurdum internetimi değiştirdim aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım günlerce sinirden ağladım klavyeyi duvarlara vurdum elimi masaya vura vura parçaladım çok araştırdım sınırsız video izledim bir sürü forum gezdim NVIDIA ekibine mesajlar yağdırdım “sanal 4K” ile oyunları açtım fakat sorun hâlâ var mesela benim sistemim iyi bir sistem iyi FPS veriyor arkadaşımın sistemi çöp fakat daha iyi görüntüsü var ekranın onun sistemini öne geçiriyor yani bu olay
Ayrıca şunu fark ettim bu olay çoğu kişide var fakat insanların %90'a yakını bu olayı umursamıyor ve bunun için NVIDIA ve AMD bu olaya el atmıyor hani bakın arkadaşımı eve çağırıyorum çocuk benim yanımda benim görbildiğim sorunu göremiyor. Sanırım artık pes edeceğim önceden supreme olan ben 2 aydır CS oynamadığım için rank düştüm.

Maalesef bizim gördüğümüz bu sorunu çözen yok. Ben alışmaya çalışıyorum. Hatta bazen hatanın bulunduğu yerleri görmemeye zorluyorum. Seni çok iyi anlıyorum ama bu sorunun çözümü için uğraşan ve çözen kimse yok... Yeni bir sistem yapsan da ne yaparsan yap bunu yaşayacaksın. Ta ki biri bunun neden kaynaklandığını bulana dek. Umarım hızlı olur bu olay çünkü her Windows güncellemesi ve ekran kartı güncellemesi geldiğinde heyecanla acaba bu olay çözüldü mü diye düşünüyorum sonra bir bakıyorum hüsran.

Aynı sorun bende de var XG248Q ve ROG STRIX GTX 1660 Ti ekran kartı var aga kafayı yiyeceğim ya 1 keyif 15 bin lira para biriktirim aldım Vatan'dan o sıkıntı bu sıkıntı ugrasıyorum işlemci ve ekran kartı değişti AMD vardı para koyup 2700X ve RX 580 ekran kartımı 1660 Ti ve 3700X yaptım bu jaggies cıktı NVIDIA geçmeklemi hata yaptım ne yaptım şimdi git derdini anlat bir de Display Port ile monitore baglı olunca oyun girişlerinde monitor kapanıyor G-Sync açıkken G-Sync kapalı böyle bir sorun yok ama açıkken 3 4 oyunda alt Tab yapayım masaüstü geliyor ama oyuna gireyim Display Port no sinyal hatası veriyor abi ya off abi ya vallah delireceğim ağlıcam ağlayamıyorum çok kötüyüm 15 bin biriktir biriktir zar zor.

RX 590 Sapphire ve Samsung curve 144Hz monitöre sahibim aynı sorun bende de var. Önceden var mıydı bilmiyorum dikkat etmedim pek üst seviye oyunlar oynamıyordum daha sonradan fark ettim anti aliasing sorununu. Bir dönem elektrikler gitmişti ondan şüpheleniyorum acaba voltajdan dolayı zarar mı gördü diye. Bu kadar fazla kişide olması hem AMD hem NVIDIA kullanıcıları için ilginç işin garibi sistem değiştirip aynı sorunu yaşayan çok. Windows'un kendisi ile alakalı mı acaba bilemiyorum.

Bu sorun Windows'la alakalı değil arkadaşlar önceden olmayan sorun hem oyunlarda hem TV'de olmaya başladı normal haber kanalı izlerken objeler titriyor artık delireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı