TF2 ping sorunu

Daha fazla  
Basit eğlencede Valve'nin Lüksemburg'daki TF2 sunucularında 100 civarı ping alıyorum. Ve hiç oynanmıyor. Bu olabilir diyor iseniz TF2 Türkiye sunucularında 50 civarı ping alıyorum. TF2 Türkiye'nin sunucuları Türkiye'de ve buna rağmen 50 civarı ping alıyorum. Herkes 5-14 ping alırken pek adil olmuyor. Duvarın arkasından vurulmaktan bıktım ayrıca. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
Kod:
cl_cmdrate 64
cl_interp "0"
cl_interp_ratio 2
cl_lagcompensation 1
cl_pred_optimize 2
cl_smooth 0
cl_smoothtime 0.01
cl_updaterate 64
rate 125000
ping.PNG
Bu arada İnternet hız testini İstanbul'daki bir sunucuda yapılıyor(en azından site öyle söylüyor) ve 46 ping alıyorum, halbuki indirme hızımın yeterli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca eskiden 4-5 Mbps indirme hızım vardı ve aynı pingi alıyordum.

Basit eğlencede Valve'nin Lüksemburg'daki TF2 sunucularında 100 civarı ping alıyorum. Ve hiç oynanmıyor. Bu olabilir diyor iseniz TF2 Türkiye sunucularında 50 civarı ping alıyorum. TF2 Türkiye'nin sunucuları Türkiye'de ve buna rağmen 50 civarı ping alıyorum. Herkes 5-14 ping alırken pek adil olmuyor. Duvarın arkasından vurulmaktan bıktım ayrıca. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?
Kod:
cl_cmdrate 64
cl_interp "0"
cl_interp_ratio 2
cl_lagcompensation 1
cl_pred_optimize 2
cl_smooth 0
cl_smoothtime 0.01
cl_updaterate 64
rate 125000
Bu arada İnternet hız testini İstanbul'daki bir sunucuda yapılıyor(en azından site öyle söylüyor) ve 46 ping alıyorum, halbuki indirme hızımın yeterli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca eskiden 4-5 Mbps indirme hızım vardı ve aynı pingi alıyordum.
Wi-fi cihazınıza yakın mısınız?

Ben TF2'de Wi-fi'a uzak iken 970 ping'i gördüm. Şimdi ise ethernet kablosu ile oynuyorum buna rağmen 50 civarı ping alıyorum.

Fakat 50 pingde gayet güzel oyun oynanır.

Valve oyunlarında ping biraz karmaşık bir durum.

Wi-fi cihazınıza yakın mısınız?

Ben TF2'de Wi-fi'a uzak iken 970 ping'i gördüm. Şimdi ise ethernet kablosu ile oynuyorum buna rağmen 50 civarı ping alıyorum.

Fakat 50 pingde gayet güzel oyun oynanır.

Valve oyunlarında ping biraz karmaşık bir durum.
Hocam zaten kablolu bağlanıyorum. Ayrıca dediğiniz gibi 50 pingde iyi fakat Lüksemburd sunucularında 100 ping oluyor o kötü. Kontratları yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Türkiye sunucusunda ise hem normal oyun haritaları oynanmıyor hemde kontrat yapamıyorum.

Hocam zaten kablolu bağlanıyorum. Ayrıca dediğiniz gibi 50 pingde iyi fakat Lüksemburd sunucularında 100 ping oluyor o kötü. Kontratları yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Türkiye sunucusunda ise hem normal oyun haritaları oynanmıyor hemde kontrat yapamıyorum.
Resmi basit eğlence sunucularında 70 ping alıyorum yanlış hatırlamıyorsam.

Yani sizle alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bence yapabileceğiniz tek şey arkada internet harcayan (heleki chrome) uygulamaları kapatmak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı