TF2'de neden herkes Pyro'dan nefret ediyor?

Daha fazla  
Technopat'ta pek TF2 oynayan yok ama oynayanlar şu soruya cevap verebilir mi? TF2'de neden herkes Pyro'dan nefret ediyor? Öyle ki bunun için adını küfürlü olduğunu için yazamayacağım Steam gurupları var. Burada "herkes" dediğim kişiler oyuna 1-10 saat arası girmiş kişiler değil, uzun süre oynayanların geneli.

Aslında herkes nefret etmiyor. Yaklaşık 1 yıl önce gelen "Jungle Inferno" güncellemesi ile Pyro odaklı çok fazla şey değişti. İlk zamanlarında herkes Pyro oynuyordu ki oyuncular bundan bıkmıştı. Gelelim Pyro neden sinir bozucu. Öncelikle kolay bir karakter hemen insanları öldürmeye başlayabilirsin. Demoman ya da Soldier gitsen püskürtme yapar. Scout, Medic ve Spy gitsen hemen yanarak ölürsün. Sniper olarak uzaktan vurabilirsin ama yakında affetmez. Enginner isen yapıların seni korur ama yapılacak bir saldırıda hemen yapıların imha edilir. Heavy olarak gidersen ve düşman Pyro işaret fişeği kullanıyorsa işin biraz zordur. Dediklerim etken olabilir ama savaş alanında hiç bir şey belli olmuyor. Kimi zaman Pyro'nun alevi tam can paketi yanında öldürür seni. Bazende beceriksiz bir Pyro çıkar karşına. Bunun dışında Pyro-Pyro mücadelesinde iyi olan ve iyi kuşanmış taraf kavgayı kazanır. Şahsen ben Pyrodan "Jungle Inferno" güncellemesinin ilk zamanları hariç nefret etmemişimdir.

Technopat'ta pek TF2 oynayan yok ama oynayanlar şu soruya cevap verebilir mi? TF2'de neden herkes Pyro'dan nefret ediyor? Öyle ki bunun için adını küfürlü olduğunu için yazamayacağım Steam gurupları var. Burada "herkes" dediğim kişiler oyuna 1-10 saat arası girmiş kişiler değil, uzun süre oynayanların geneli.

Çünkü Pyro'yu oynamasını bilen birisi bütün düşman takımını bitirebilir. Gerçi ağır bir saldırı yapılmadığı sürece Engineer'ı yapıları varken öldüremez.

Son düzenleme:
Heavy iken ölünce sinir oluyorum. Genellikle medic ile oynarım, Pyro'nun yaktıklarını iyileştirmek zevkli bence. Özellikle birini Pyro yakıyorken iyileştiriyorsam zevkten dört köşe oluyorum.
Genelde her Medic bundan nefret eder sizinki garip ama iyi. :D
"Meet Yout Match" Güncelleme notları.
pyro.PNG

Ve artık insanların neden Pyro'dan nefret etiğini anlıyorum. Çünkü "Ejderhanın Öfkesi" aşırı güçlü, Pyro iken bile ölüyorum ona.

direk söyliyeyim oyunda 1500 saatim var ve spy ustasıyım spy da adam öldürmek için çok fazla tuş kullanıp refleksslerimi devreye sokar iken pyroda w+M1 yapıp adamları öldürüyo ister pro olsun ister noob oyüzden kanser bi hero

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı