TF2'nin köklü mirasının önemi

Yer
Rize, Ardeşen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP 15-R103NT Laptop
Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40GHz
NVIDIA GeForce GT820M
DDR3 1600MHz 4,00 GB RAM
Kingston 224 GB SDD
Meslek
Mafya babası
TF2'nin şu anki durumu içler acısı, oyunda her nane var, hile desen var, oyunun ekonomisi çöp gibi ama bu oyun çukurun içinde kalsa bile asla kapanmayacak, şu sıralar botları banladılar ama bu kısa bir süreliğine bile olsa 120k kişi oynuyor, şu oyun hayatımı çaldın ama (25k saat var) seni seviyorum, daha doğrusu tüm TF2 topluluğu seviyor, huzur içinde yat TF2, Valve'nin batışını nasip et bize, bu gönderi tüm TF2 topluluğu için gelsin, O7.

TF2'nin şu anki durumu içler acısı, oyunda her nane var, hile desen var, oyunun ekonomisi çöp gibi ama bu oyun çukurun içinde kalsa bile asla kapanmayacak, şu sıralar botları banladılar ama bu kısa bir süreliğine bile olsa 120k kişi oynuyor, şu oyun hayatımı çaldın ama (25k saat var) seni seviyorum, daha doğrusu tüm TF2 topluluğu seviyor, huzur içinde yat TF2, Valve'nin batışını nasip et bize, bu gönderi tüm TF2 topluluğu için gelsin, o7.

Hocam pek TF2 oynamadım böyle 1-2 saat oynamışımdır fakat gerçekten sevenleri çok sa neden TF3 çıkmıyor?
Valve bugün bana göre TF3 yapsa güzelde bir hile yazılımı koysa oyun tutar diye düşünüyorum.

TF2'nin şu anki durumu içler acısı, oyunda her nane var, hile desen var, oyunun ekonomisi çöp gibi ama bu oyun çukurun içinde kalsa bile asla kapanmayacak, şu sıralar botları banladılar ama bu kısa bir süreliğine bile olsa 120k kişi oynuyor, şu oyun hayatımı çaldın ama (25k saat var) seni seviyorum, daha doğrusu tüm TF2 topluluğu seviyor, huzur içinde yat TF2, Valve'nin batışını nasip et bize, bu gönderi tüm TF2 topluluğu için gelsin, O7.
Hocam 25bin saat 2.85 yıl yapıyor ben anlamadım siz yaklaşık 9 yıl boyunca günde 8 saat bu oyunu mu oynadınız?

Hocam 25bin saat 2.85 yıl yapıyor ben anlamadım siz yaklaşık 9 yıl boyunca günde 8 saat bu oyunu mu oynadınız?

2012'den beridir bu oyunu oynuyorum hocam.

Hocam pek TF2 oynamadım böyle 1-2 saat oynamışımdır fakat gerçekten sevenleri çok sa neden TF3 çıkmıyor?
Valve bugün bana göre TF3 yapsa güzelde bir hile yazılımı koysa oyun tutar diye düşünüyorum.

TF3 çıkamaz TF3 çıkarsa TF2'deki çoğu özellik gider Spy'ın trick stapleri demonun traping hareketleri vs TF2'ye her ay veya her yıl iyi bir güncelleme ve hile yazılımı gelsin yeter.

Gabe 3 nedir bilmiyor.

Bu oyunun çok farklı havası var. Diğer oyun türlerinde denk gelemeyeceğimiz bir hava. Birkaç sene önce bu bot muhabbeti fenaydı ama artık eskisi gibi değil. Zaten 2Fort’da ek seri Türkler oynuyor pekçok yerde Türk oyunculara rast gelmek mümkün.

TF2 ölmedi. Hala ilk 10-20 arasına giriyor. Sadece medyada çok ilgi görmüyor. Hile konusunda evet baya hile var fakat oynanış hala çok iyi. Bence Valve biraz daha özen gösterse oyun daha da şahlanır. Şuan da tabi Valve muhtemel Half Life 3 üzerinde çalıştığı için zaman ayıramaz bence.

TF2 ölmedi. Hala ilk 10-20 arasına giriyor. Sadece medyada çok ilgi görmüyor. Hile konusunda evet bayağı hile var fakat oynanış hala çok iyi. Bence Valve biraz daha özen gösterse oyun daha da şahlanır. Şu an da tabii Valve muhtemel Half-Life 3 üzerinde çalıştığı için zaman ayıramaz bence.

Hocam paraler evrendemi uğraşıyor Half-Life 3'le daha CS 2'yi toparlayamadılar bir de Dead lockla uğraşıyolar Valve 3 sayısını sevmiyor.

Hocam paraler evrendemi uğraşıyor Half-Life 3'le daha CS 2'yi toparlayamadılar bir de Dead lockla uğraşıyolar Valve 3 sayısını sevmiyor.
CS 2'yi toparlamaya niyetleri yok gibi. Aimler bozuk hile fazla. Adam akıllı güncellemeler getirmiyorlar. Dead Lockta zaten öyle ahım şahım bir şey değil. HL3 geliştiriliyor. Sızıntılar bu yönde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı