TFF'nin açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Makaleler
2
Yer
Türk Telekom Arena
Daha fazla  
Bence artık TFF'nin tarafı tamamen belli oldu. Adamlar Fatih Terim'e ceza vermek için pusuda bekliyor. Adam bir şey demedi ve PFDK'ye sevk edildi.

1619699769096.png

Bahsettiği kişinin bir tweeti.

1619700790596.png

Terim ne dedi? Bunun dışında bir "futbol sever" olarak uygun bulmuyorum bu tarz atışmaları. Başarısız olan başkasına sallıyor. Bir kere de sorunu kendimizde aramıyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıklamayı dinleyeceğim biraz sonra. Fakat söylediğim gibi başarısızlıkta millete sallamayı bırakmalıyız. Terim'in söylediği doğru veya yanlış, ayrı konu. GS'nin top oynadığını hatırlamıyorum 3-4 yıldır.

Açıklamayı dinleyeceğim biraz sonra. Fakat söylediğim gibi başarısızlıkta millete sallamayı bırakmalıyız. Terim'in söylediği doğru veya yanlış, ayrı konu. GS'nin top oynadığını hatırlamıyorum 3-4 yıldır.
O konu değil zaten. Adam bir şey demediği halde PFDK'ye sevk ediliyor.

Hacı ne diyorsun? Fatih terim kadar Türk futbolunu yöneten kabadayı yoktur. Sergen bir bu iki.

PFDK'ya mı sevk edildi?
O sevk Rize maçı sonrası yapılmıştı. Terim ve Davala ceza almıştı. Bu söylem için yapılmış bir sevk yok şimdilik.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kısmı dinledim şimdi, ters bi söylem duymadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı