TH3KEN Kullanmayın!

İlk önce, merhaba TH3ken kullanmayın diyorsun firmamı kötülüyorsun ayrıca onu geçtim bu arkadaş kawnes hilenin yapımcısı benim. Sen daha adımı duymamışsın bilmiyorsun. Benim yaptığım daha korumamı kıramıyor kimse ve Free API parayla satıyor diyor. API ile modlayıp satıyorum. Ex bile modlu exin içinde pastebin kod yönlendiriyor gidip onu pastebinp yapıp modulleri yönlendiriyorum bunun arka yüzü var en optimizeli en iyisi biziz ve o kadar kötülüyorsan da dene bakayım kırmayı açıgını falan bul yani :) sen satın aldıgından da şüpheliyim ama dediğim gibi TH3ken tek Roblox'la alakalı icrattı yoktur: ) reality cheats'deyim bir bak derim.
2,3 ayrıca DDoS olayı ise 3500 gigabit cloudflare veriyor. :D biz oraya şakasına yazıp ciddiye alıp vurmuşlar :D ama etki etmez.
Satın aldıysan mail adresini ver bakalım almış mısın cidden aldıysan helal olsun diyeceğim hem alıp hem de kötülemek :D
biz tek Roblox'da yokuz maalesef ve ayrıca en yazılım benim şu an TR / Eu'da kendimin FPS unlockerim mevcuttur: ) / FPS Boost mevcuttur / kendi tema mevcuttur / kendi tamir edicim mevcuttur / kendi yapay zekam mevcuttur / daha sayamadıgım koruma vb. var. Şu an bu özelliklere sahip bir yazılım yok. :D
ayrıca yazılıma trojan diyor :D şaka gibi adı üstü yazılım. Biz Discord'la alakalı veri çekmiyoruz ve bilgisayar hakkında tek çektiğimiz bilgisayarın adı, PC IP'si. O kadar, onun harici veri çekmiyoruz.
Veri sistemimiz ise aes 256 ile korunuyor programda :) bir bakmanı öneririm. Eskiden bir açıgımız vardı. Databasemiz sızdırılmıştır yeni açıldıgımız zaman. Oradan bu yana 1 sene geçti ve devam ediyoruz toplamda.
Şu resmi de şuraya bırakıyım baş et.

Eki Görüntüle 1008584

Aga yapay zeka demişsin bir gıdım bir şey yok programda neyin havası bu? Hem bir insan exploitte yapay zekayı ne yapabilirki ne işine yarıyabilir ayrıca cloudflare 942 Gbps veriyor. Bir de şunu anlamadım o kadar kişiye bunu satmışsın gidip oraya 3500 Gbps port var demişsin madem işlerin ciddi niye şaka yapıyorsun? Yapdığın şaka kazıklamaya yol açabilir örneğin bir kişi gelip 3500 Gbps var diye alırsa. Kendi FPS unlockerinin olduğuna kimse inanmaz çünkü GitHub'da opensource bir şekilde duruyor hem FPS unlockerda kolay bir şey aşırı hava atmana gerek yok. Bir de türkçene hayran kaldım özellikle websitedeki 😂 ayrıca o özelliklere sahip bildiğim yazılımlar vardırda sen ne anlarsın adam. Bir de demişsin modded hex falan tamamen kolpa işler pastebini pastebinp yapdın diye kendi apinmi oldu anlamadım? Ex apiyi modlasan bile adamınn creditini vermen gerek yoksa skid olursun. Ayrıca alımlarının çoğu gidip reality cheatse koyman yoksa en az 50 TL anca kazanırdın sadece reality cheatse yakınsın diye bu kadar insanı mağdur ediyorsun.
 
Th3ken e ben sınırsız aldım yapımcısını tanıyorum ilk Discord üyelerindenim sıkıntı nedir?
 
Hile kullanan bir kişi kazıklanmayı ve virüs yemeyi hak ediyordur bence. Tamam arkadaşım he aynen başkası açmıştı sen de ona he aynen. Oynamayı bilmiyorum demeyi de bilmiyorlar. Tamamen aciz işi. Bunun videosunu çekiyorlar ergence tavırlarla kendilerini modern sanıyorlar. Mağara adamlarından farkları yok aslında.
 
Ben keyifle bir oyuna gireyim diyorum ama üç dakika geçmeden kafadan nereden geldiği belli olmayan bir mermi ile ölüyorum. Sonra diğer elde de aynı durumu yaşayıp para verdiğim oyunu siliyorum ve cebimden çıkan para hiç oluyor. Beni öldüren hileci arkadaşta artık video çekiyorsa beni paylaştığı videoda dalga geçerek anıyor. Ben bu uygulamayı kullanıp beni para verdiğim oyundan soğutan birine ne diyebilirim ki? Bir de kullanıp üreticisine laf söylüyorsunuz. Peki siz oyuna parasını ödeyip giren adamları eğlence olarak vurduğunuz an hiç karşıdaki oyuncuyu düşündünüz mü? Hayır düşünmediniz. Şimdi biz neden bu konuyu düşünelim ki?
 
İlk önce, merhaba TH3ken kullanmayın diyorsun firmamı kötülüyorsun ayrıca onu geçtim bu arkadaş Kawnes hilenin yapımcısı benim. Sen daha adımı duymamışsın bilmiyorsun. Benim yaptığım daha korumamı kıramıyor kimse ve Free API parayla satıyor diyor. API ile modlayıp satıyorum. Ex bile modlu exin içinde Pastebin kod yönlendiriyor gidip onu Pastebinp yapıp modulleri yönlendiriyorum bunun arka yüzü var en optimizeli en iyisi biziz ve o kadar kötülüyorsan da dene bakayım kırmayı açıgını falan bul yani :) Sen satın aldıgından da şüpheliyim ama dediğim gibi TH3ken tek Roblox'la alakalı icrattı yoktur: ) Reality Cheats'deyim bir bak derim.
2,3 ayrıca DDoS olayı ise 3500 gigabit Cloudflare veriyor. :D Biz oraya şakasına yazıp ciddiye alıp vurmuşlar :D ama etki etmez.
Satın aldıysan mail adresini ver bakalım almış mısın cidden aldıysan helal olsun diyeceğim hem alıp hem de kötülemek :D
Biz tek Roblox'da yokuz maalesef ve ayrıca en yazılım benim şu an TR / Eu'da kendimin FPS unlockerim mevcuttur: ) / FPS Boost mevcuttur / kendi tema mevcuttur / kendi tamir edicim mevcuttur / kendi yapay zekam mevcuttur / daha sayamadıgım koruma vb. var. Şu an bu özelliklere sahip bir yazılım yok. :D
Ayrıca yazılıma trojan diyor :D Şaka gibi adı üstü yazılım. Biz Discord'la alakalı veri çekmiyoruz ve bilgisayar hakkında tek çektiğimiz bilgisayarın adı, PC IP'si. O kadar, onun harici veri çekmiyoruz.
Veri sistemimiz ise AES 256 ile korunuyor programda :) Bir bakmanı öneririm. Eskiden bir açıgımız vardı. Databasemiz sızdırılmıştır yeni açıldıgımız zaman. Oradan bu yana 1 sene geçti ve devam ediyoruz toplamda.
Şu resmi de şuraya bırakıyım baş et.

Eki Görüntüle 1008584
Kendinizi iyi gibi gösteriyorsunuz ve ip alıp satıyorsun ddos atarlar yani Kullanmayın
 

Geri
Yukarı