EA App "The App crashed unexpectedly" hatası

Ben Epic Games'ten EA FC24 aldım. Oyun EA kütüphanesine bir türlü gelmiyor acaba aynı sorundan mı kaynaklı?

Ben Epic Games'ten EA FC24 aldım. Oyun EA kütüphanesine bir türlü gelmiyor acaba aynı sorundan mı kaynaklı?

Bugün açılmış bu konu da. Genel anlamda sorun var sanırım.

Aynısını şu an FC 24 aldım Epic üzerinden hesapları bağladım ama yükleyemiyorum. Aynı hatayı veriyor ve oyunum EA App kütüphanemde de gözükmüyor.

Aynısını şu an FC 24 aldım Epic üzerinden hesapları bağladım ama yükleyemiyorum. Aynı hatayı veriyor ve oyunum EA App kütüphanemde de gözükmüyor.

Herkes aynı sorunu yaşıyor umarım bugün düzeltirler. Okul açılmadan rahat bir şekilde oyun oynamak istiyorum.

bende fifa aldım aynı sorunu yaşıyorum

Bende EA FC 24 aldım Epic'ten bağlanmıyor hatta sorun bendedir diye oyunu Epic'ten bir kere iade ettim sonra gittim EA App üzerinden aldım sonra o şekilde de gelmeyince oradan da iade ettim tekrar Epic üzerinden aldım bekliyorum genel bir sorun varmış.

bendede aynı sorun var fc 24 aldım sabahtan beri böyle düzelmez sanırım

Düzelince yazarım buraya. Genel sorun olması içimi rahatlattı. Tam yükledim oyunu şimdi de iade etmeyi düşünüyordum.

Direk EA Games'in kendisinde sıkıntı var zaten Twitter'da paylaştılar en kısa sürede çözeceğiz diye. Birkaç saate düzelir düzelmez ise en kötü 2 gün sonra düzeltirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…