"The application was unable to start correctly 0xc00007b" hatası

erbil25

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar düne kadar Windows 8.1 Pro kullanıyordum. Ve bazı oyunlarda üstteki hatayı veriyordu. Nba 2k14, Pes 2014 de falan. Far Cry 4 ü, COD Ghost'u, NFS Rivals'ı, LOL'ü rahatlıkla oynuyordum yine de 8.1 de. Daha sonra Windows 10 geçtim gece. Ancak şimdide bütün oyunlarım bu hatayı vermeye başladı. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada Nvidia Geforce Experience da kullanılmıyor. Windows 10'dan dolayı galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
0xc00007b, genelde 32 bit ve 64 bit uygulamaların DLL dosyaların bozulmasından kaynaklı bir sorundur.
Çözüm:
  1. NetFrameWork'ü yükleyin.
  2. Hata aldığın oyunu/programı baştan yükle.
  3. Bilgisayara bulaşan bir virüs DLL dosyalarını deforme etmiş olabilir. Kis ve Malwarebytes ile sistemi tara.
  4. Programı yönetici olarak çalıştırmayı dene. Olmazsa uyumluluk moduna girip farklı işletim sistemlerini seç.
  5. İşletim sisteminin güncel olduğuna emin ol.
  6. Kullandığın oyun/uygulama ile ilgili güncelleme var mı kontrol et.
  7. Çoğu uygulama Microsoft C++2010 ile çalışmaya ihtiyaç duyar. Bu kütüphanenin tam ve güncel olduğuna emin ol.
  8. Microsoft'a girip en güncel DX kurulumunu indir.
Sorun çözülmezse tekrar bize bildir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı