The Battle for Middle-Earth II Windows 10 Çalıştırma Rehberi

Benimki Win 7 Home B.
Torrent olarak indirmiştim.Satın almak istedim ama o aralık satan yoktu,
EA dahil.

Tek hata olarak crack olmamıştı, onu da indirdim standart google aramasıyla.
Ben de fahiş fiyatları saymazsak satın alma olanağım olmadığı için bu yolu seçtim fakat windows 10 ile kurma sorunu yaşıyorum.
 
Hocam kusura bakma ama ben windows 7 kullanıyorum. Her şeyi yazdığınız gibi yapıyorum. Zaten winwods 7'de de kurulum aynı gösterdiğiniz gibi ama çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Lütfen yardım edin.

Win 7'de tek hata olacak şey crack.
Crack bulun internetten. Bende de olmuştu.
Standart kurulum ve extra crack.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerinizi uygulamada sorun yok ama %appdata% te klasör gözükmüyor ve dediğiniz crack i ararken 3 kez virüs bulaştı lütfen bildiğiniz güvenilir bir crack linki varsa atar mısınız.
Kardeş, crack dosyasını antivirüsler virüs olarak görür. İstisna uygulayın yada kurulum sırasında antivirüs programını pasif hale getirin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş, crack dosyasını antivirüsler virüs olarak görür. İstisna uygulayın yada kurulum sırasında antivirüs programını pasif hale getirin
Tam problemim şu. Oyunu iso dosyası olarak indirdim. DaemonTools ile açtım. AutoRun.exe yi açamıyorum. Açınca "Bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor" "Bilgisayarınıza uygun bir sürüm bulmak için yazılım yayıncısıyla iletişim kurun" uyarısı alıyorum. Uyumluluk sorunu gidermeyi denedim windows XP dahil diğer denemelerde hiçbir uyarı alamadım, yine açılmadı. Crack'lik bi durum yok yani.
 
Kurulumu çalıştırın Autorun ile işiniz yok. Kurulum olması lazım.
Eksik dosya mı? Crack için değil de oyun için önerebileceğiniz bir yer var mı?

ss.png


İnternette izlediğim videolarda dosyayı Daemon Tools'ta SCSI virtual driver ile açıyorlar. Ben o şekilde yapmadım ondan kaynaklanabilir mi? SCSI nedir ve sürücüsünün yüklenmesinin bir zararı var mıdır? sptd.sys'den bashediliyor bu zararlı bir şey mi?
 
Anladım ilginiz için teşekkür ederim. Daha önce sormuştum ama oyuna bi kaynak verebilir misiniz? Olumlu ya da olumsuz bi cevap alabilirsem yeterli benim için. Tekrar teşekkür ederim ilginiz için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep bey, resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. 2 arkadaşım sorunsuz şekilde Yöntem 1 ile kurulumu gerçekleştirdi. Ancak ben ne yöntem 1, ne yöntem 2 ile gerçekleştiremedim. İnternetten bir çok yöntemide denedim ancak nafile. TeamViewer versem bakmanız mümkün mü acaba ?

Dipnot : Foruma yeni giriş yaptım ancak yıllardır youtubede takipçinizim :D

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı