Prime Video The Boys VPN ile sansürsüz izlenebilir mi?

İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar merhaba VPN ile Prime Video kullanarak (sitesinden giriş yapıyorum) the boys dizisini sansürsüz izleyebilir miyim?
eğer sahne kesintileri yoksa birkaç blurlu sansüre tamamım ama sahneler kesildiyse orada işler değişir orijinal şekilde izlemek istiyorum bilgilendirecek varsa yazabilir mi?

Arkadaşlar merhaba VPN ile Prime Video kullanarak (sitesinden giriş yapıyorum) the boys dizisini sansürsüz izleyebilir miyim?
eğer sahne kesintileri yoksa birkaç blurlu sansüre tamamım ama sahneler kesildiyse orada işler değişir orijinal şekilde izlemek istiyorum bilgilendirecek varsa yazabilir mi?

İşe yarıyor mu bilmiyorum ama DNS değiştir VPN internet hızını yavaşlatıyor bayağı sıkıntı olabilir izlerken.

Prime Video'dan VPN ile izleyemezsin, izin vermiyor. Zaten iki - üç sahne var, onları da X'ten bulabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı