The Callisto Protocol ön yüklemeye açıldı!

Oynayanlar var mı nasıl? Güncelleme geldiği için deneyemedim ben. Bir çok kişi optimizasyonundan şikayetçi. 3070 kullanıp drop yiyorum falan diyen var.
 
Warzone 2 den daha kötü optimizasyonlu oyun göremem sanmıştım ama yanılmışım. FPS testi yapıyorum. Bazı yerlerde 70 fps e çıkarken bazı yerlerde 10 fps e düşüyor. 10FPS e düştüğü yerlerdede gpu kullanımı 20 30 civarına düşüyor.
 
Ne çıkacağından emin olamadığımdan ötürü satın almadığım bir yapımdı. 500₺ benim için çok bir fiyatlandırma değil ancak oyun 3 saatte bitecek bir şey çıksa şaşırmazdım o nedenle ön sipariş geçmedim.

Nasıl peki oyun? Teknik taraflar beni ilgilendirmiyor ben oyundan bahsediyorum üründen değil, oynanış, bölüm dizaynı, hikaye gibi meseleler ne durumda?
 
Ben şimdi güncellemeyi yaptım grafik ayarlarını vs yaptım herkes performanstan şikayet etmiş 3080 ile 20 fps e düşüyorum falan diye ama ben 2080 ile benchmark yaptım minimum 67 fps gördüm test de herşey ultrada FSR kapalı şekilde. Gerçi 1080P de benim çözünürlüğüm yada benchmark da yüksek verdi bilemiyorum. Bi 2 saat sonra falan başlıycam bakalım direkt ingame fps vs nasıl olucak.
 
Steam yorumları optimizasyon sorunu yüzünden çok kötü durumda. Umarım yakın zamanda toparlanır, oyun sahibi arkadaşlar düzgünce oynarlar. Ancak genelde kısa sürede bir çözüm bulamıyorlar biliyorsunuz.
 
Steam yorumları optimizasyon sorunu yüzünden çok kötü durumda. Umarım yakın zamanda toparlanır, oyun sahibi arkadaşlar düzgünce oynarlar. Ancak genelde kısa sürede bir çözüm bulamıyorlar biliyorsunuz.
Bence sistemden sisteme, sistemin optimizasyonundan bile fark ediyor. Ben modlu Windows kullanıyorum mesela ve her oyunda normal windows kullanıcılarından daha yüksek fps alıyorum ayrıyetten Nvidia driver sürümü bile fark ediyor şuan son sürümde değilim mesela. Sistemi optimize etmeyi bilen insanlar genelde normal kullanıcılardan daha yüksek fps ler alıyor. :D
 
Son düzenleme:
Bence sistemden sisteme, sistemin optimizasyonundan bile fark ediyor. Ben modlu Windows kullanıyorum mesela ve her oyunda normal windows kullanıcılarından daha yüksek fps alıyorum ayrıyetten Nvidia driver sürümü bile fark ediyor şuan son sürümde değilim mesela. Sistemi optimize etmeyi bilen insanlar genelde normal kullanılardan daha yüksek fps ler alıyor. :D
Katılıyorum ancak buradaki şikayet düşük FPS sorunu değil gibi. Drop veya crash şikayetleri çok fazla. 200 FPS bile alsanız, 5 saniyede bir drop olursa o oyunu oynayamazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı