O halde Process Monitor raporu paylaşın. Gerekli rehber aşağıda mevcut.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
O halde Process Monitor raporu paylaşın. Gerekli rehber aşağıda mevcut.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Hayır buraya bizim işimize yarayacak bir şey düşmemiş. En iyisi istediğim ProcMon raporunu buraya atın.
Hayır buraya bizim işimize yarayacak bir şey düşmemiş. En iyisi istediğim ProcMon raporunu buraya atın.
WHQL logolu sürücüyü nereden bulabilirim?Oluşan tüm raporlar Temp'te olduğu için elime geçen çok bilgi olmadı fakat ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp güncel WHQL logolu sürücü kurmayı deneyebilirsiniz. DDU kullanım rehberinin linki de aşağıda yer almaktadır.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Yaptım. DDU sürücüyü sildim, WHQL olanı indirdim. Fakat hala 3-4 saniye siyah ekran verip oyundan atıyor.Ekran kartı üretici sayfasında ekran kartınıza ait sürücüleri bulacaksınız ve sürücünün sonunda WHQL ibaresi olanı indireceksiniz. Çok da zor değil yani![]()
Yönetici olarak çalıştırmayı deneyinYaptım. DDU sürücüyü sildim, WHQL olanı indirdim. Fakat hala 3-4 saniye siyah ekran verip oyundan atıyor.
Denedim en başta aynı sonuç.Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.