The Crew 2 vs Forza Horizon 4

2 oyunada sahibim. Forza Horizon, The Crew 2'den daha keyifli geliyor bana.

Crew 2
+ Harita devasa
+ Araç çeşitliliği (Adedi değil) çok fazla. Arabadan uçağa, motordan tekneye çok büyük bir yelpaze var.
+ Etkinlik bol
- Grafikleri sorunlu
- Araç fizikleri rezalet

Forza Horizon 4
+ Araç sayısı ve detayları
+ Sürüş fiziklerinin içgüdüselliği (Gerçekçi değil belki ama arabaya hakimiyet hissi harika)
+ Haftalık etkinlikler güzel
- Küçük harita
- Nvidia kartlarda sorun (oyuna girememe, oyundan atma v.b)
- G27 için debriyajı algılamama sorunu var.

Crew 2
+ Harita devasa
+ Araç çeşitliliği (Adedi değil) çok fazla. Arabadan uçağa, motordan tekneye çok büyük bir yelpaze var.
+ Etkinlik bol
- Grafikleri sorunlu
- Araç fizikleri rezalet

Forza Horizon 4
+ Araç sayısı ve detayları
+ Sürüş fiziklerinin içgüdüselliği (gerçekçi değil belki ama arabaya hakimiyet hissi harika)
+ Haftalık etkinlikler güzel
- Küçük harita
- NVIDIA kartlarda sorun (oyuna girememe, oyundan atma vb)
- G27 için debriyajı algılamama sorunu var.

G27 direksiyonum yok.
Haritanın küçük olası da çok önemli değil diye düşünüyorum harita çok büyük olursa görevler zorlayabilir.

Grafiği olsun oynanışı olsun forza daha iyi ama The Crew'in belki de tek ve en iyi olduğu konu olan haritası sayesinde yüzlerce saat oynadım. Eğer Amerika açık dünyasında uzun saatler geçirim diyorsan The Crew 2 tavsiyemdir.

Forza alırdım şahsen. The Crew 2 çok zengin içerikli bir oyun, eğer araç sürme mekaniği seni irite etmezse bayağı bir oynatır. Şahsen bir yerden sonra kütük sürüyormuşum gibi hissedip bırakmıştım 60. saatte. Forza'da bu kadar içerik olmasa bile 200 saate yakın oynamışımdır.

G27 direksiyonum yok.
Haritanın küçük olası da çok önemli değil diye düşünüyorum harita çok büyük olursa görevler zorlayabilir.
Forza'da hiç bir şey olmasa bile yapacak bir eğlence bulursunuz. En kötü drift özellikli araba alır drift atarsınız, olmadı E63 ya da M5 gibi arkadan çekişli spor sedan alıp güçten gelen drifti yaparsınız (2 tonluk aracı drift yaptırabilecek gücü hissedebiliyorsunuz), Ralli aracı alıp toprakta sürebilirsiniz v.b yani o kadar çok araba var ki ve sürüşü o kadar güzel ki yani Arcade olmasına rağmen klavye ile bile arabaya hükmedebiliyorsunuz.
The Crew'de haritanın büyük olması bir artı ama Mustang aldım şöyle bir drift atayım dedim, araba Quattro Audi gibi yolu tuttu. Orada bir parça soğudum.

İki oyuna da sahibim. Açık ara Forza'yı öneririm. Crew'i sadece Forza'da olmayan bazı araçları sürmek ve fotoğraflamak için oynuyorum diyebilirim. Crew'in tek iyi yanı devasa haritası. Forza'nın iyi yanıysa grafikleri, fizikleri, araç çeşitliliği, sesleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı