İnceleme The Crew Motorfest: Closed Beta

Herkese merhaba, kendi capimda boyle bir seyi ilk defa yapiyorum ve umarim begenilir. Burada yazili olarak dusuncelerimi belirtmek isterim. Umarim begenirsiniz iyi okumalar:)

Artılar(+):
  • Haritasi guzel ve ic acici.
  • Grafikler bana gore cok guzel, insanin icini baymiyor.
  • Arac sayisi gayet yeterli.
  • Modifiye olanaklari cok genis ve guzel.
  • Deniz ve ucak yarislari cok hos. Zor degil ve eglenceli.
  • Crew 2'ye gore daha sade ve anlasilir bir arayuz.
  • Direksiyon mekanikleri Crew 2'ye gore kat ve kat daha iyi ve rahat.
  • Cogu oyunda var fakat bu oyun size hiçbir kontrol tus atamasini zorunlu tutmuyor. Map gibi Forza'daki Anna gibi.
  • F1 vitesli bir aracimiz var ise ayarlarda debriyajli manuel secili olsa bile kulakciklardan debriyajli surebiliyoruz. Forza'daki gibi ayarlari degistirmemiz gerekmiyor.

Eksıler(-):
  • Oyunda DLSS ve FSR yok bu yuzden iyi bir sistem istiyor.
  • Kazalar biraz daha iyilestirebilirdi. Bir araca carpiyoruz arabada neredeyse hasar yok.
  • Umarim beta sorunudur yoksa iyi bir tepki yer. Oyun sisteminizde OBS acikken yuzde 20 CPU, yuzde 10 GPU kullaniyor ve 10 FPS veriyor. Kesinlikle duzeltilmesi gereken bir sorun.
  • Beta ile alakali oldugunu dusunuyorum yine oyunda 10 kere Alt+Tab atiyorsaniz 2-3 kere en az oyundan atiyor sizi.
  • Klasik Crew oyunlarinin 60 FPS sabitleme olayi yine var. Benim sistemim 100-150 verecekse onun yuzunden 60 veriyor.
  • Arac dis kamerada 50-60 km/h'nin uzerinde giderken arka tampon hizasinda iz birakiyor ve durunca o iz kayboluyor. Motion blur ile de alakali degilmis denedim cunku.

Forza ile karsilastirilirsa eger:
  • Harita, oyunun fizikleri (direksiyon seti ile), grafikler cok yakin. Burada devreye ufak detaylar giriyor. Forza'da olup burada olan veya burada olup Forza'da olmayan araclar mevcut. Bugatti'nin bazi modelleri gibi ornegin.
  • Forza'da ust açılıp kapanabiliyor fakat bu oyunda o arabalara ozel ustler almaniz veya bulmaniz gerekiyor.
  • Anna ile karsilastirilirsa bana bu daha kullanisli ve rahat geldi açıkçası.

Ufak detaylar:
Ic kamerada 100 km/h (60 mph) altinda giderken karakterimiz sol kolunu camdan disari cikariyor.
Korna calarken bir yandan da aracimiz selektor yapiyor.

Bu detaylar benim cok hosuma gitti.

Fiyat ve paketler:
Standart surum:
On siparise ozel bir bonus veriyor.

Gold surum:
Ek arac ve liveryler ayrica arac Pass veriyor.
3 gun oncesinden oyuna erken erisim.

Ultimate surum:
Gold surume ek olarak Ultimate pack veriyor ve icinde liveryler var.

Benim tercihim standart veya Gold olurdu bir livery icin 300 TL fazladan verilmez diye dusunuyorum.

Umarim ıncelememi begenmissinizdir :) iyi okumalar dilerim.
Duzenleme:
Ufak detaylar:
Elini camdan cikarirken camin acilip kapanma animasyonu.
Direksiyon setinde gaza ne kadar basarsak o kadar gaza basiyor oyun ici animasyonlarda. (Fren dahil degil)
Dikiz aynasini duzeltiyor eliyle uzanip karakterimiz.

Bir eksi daha:
Oyunda aynalar yok gene blurlu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı