Merhabalar, iyi forumlar.
Hevesle almış olduğum The Division 2 oyununda sürekli FPS düşmesiları yiyorum. Diyorum ki kendime artık sisteminde çok dört dörtlük değil seneleri geçiyor şunun şurasında maksimum 2-3 senesi kaldı ayarları gerekirse en düşüğe al oyununu oyna yeterli artık grafik arayan biride değilsin diyorum ama gel gelelim Low ayarlarda bile çatışmalarda falan inanılmaz FPS düşmesi yiyorum.
Sistemim 4-5 senelik bir sistem ama The Division 2 sistem gereksinimlerine baktığında minimumda benim bilgisayarım kaldırıyor hatta önerilen sistem gereksinimlerinede çok yakın ve eminim en kötü mediumda oynatacak bir PC'ye sahibim. Ayrıca daha 1-2 senesi olduğuna inandığım bir bilgisayarım var yani ölü sayılmaz. Sistemi yaklaşık 3-4 senedir formatsız kullanıyorum, zamanla çok oyun sildim yükledim, videolar, renderlar, dolu ama kontrollü doluluk mevcut. Bu tür şeylerin büyük sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kaçırdığım atladığım bir yer varsa sorarsanız ya da sizler yazarsanız çok sevinirim.
Sistem gereksinimlerim:
Ekran kartı: MSI GTX960 100ME Edition GDDR5 2 GB 128Bit ekran kartı.
İşlemci: Intel Core i5 4690 3.5GHz 6MB önbellek 22nm işlemci.
Anakart: ASUS H81 PLUS Intel H81 soket 1150 DDR3 1600 MHz.
RAM: Corsair 2x4 8 GB RAM 1600 MHz CL9.
HDD: WD 1TB harddisk.
Kasa: Xigmatek asgard 381 Pure Black Edition 500W Power Supply.
SSD: Yok. (Zamanında almadım sonrada hiç alma fırsatım olmadı)
Konuya oyun içinden çekilen Benchmark SS görüntüsünü ekleyeceğim, oradan GPU, CPU kullanımına da bakabilirsiniz.
Görüntülerde ayarlar oyunun kendi Low ayarlarıdır.
Sizlerden yardımlarınızı istiyorum dostlar, ben ortada bir yanlış olduğunu düşünüyorum. Umarım bana yardımcı olabilirsiniz.