The Division 2 Online modu

baran2202

Centipat
Arkadaşlar arkadaşım ile alıcaz da bir sorum olacak. Ben tek başıma oynamaya başlarsam sonra arkadaşımla girmek istersem o benim kaldığım yerden mi devam eder? Yoksa en baştan başlayabiliri miyiz? (The Division 2)

Son düzenleyen: Moderatör:
Division 1 de eşit gitmek gerekiyordu. Çünkü oynadıkça level alırsın. Arkadaşınla aranda level farkı oluşur. Geriye dönük onun görevlerini yaptığınız zaman senin level farkın olur oyunun keyfini baltalar.

Division 2’yi uzun zamandır oynuyorum ara ara kafa dağıtmak için giriyorum, yalnız oyunda single ya da multiplayer modu yok. Direkt oyuna başlıyorsun bir kaç öğretici videodan sonra oyun sanki hep online. Sokaklarda çok fazla insana denk gelmedim, ancak safe house içerisinde birçok insana denk geldim. Birde görevlere girerken seçenek sayesinde başkalarını davet edebiliyorsun ya da tek başına girebiliyorsun. Yani oyunda sürekli olarak onlinesın.

Oyunu oynayan herkes aslında online olarak birbirine bağlı oynuyor. Sen birisini partiye davet ettiğin zaman, senin dünyan/seviyen/ilerlemen geçerli oluyor. Eğer sen onun davetiyle onun partisine gidersen, onun kaldığı yer/seviye/ilerleme geçerli oluyor. Yani parti başkanı kim ise, onun kuralları geçerli demek en kolay yolu.

Arkadaşınla oynarken, eğer biriniz diğerinden çok ilerlemiş olursa, zayıf olan partiye davet etsin. Böylece güçlü olan diğerine kolayca yardım edebilir.

Ben akşam ubisoft sitesinden aldım ama oyun ortada yok. Paramı aldılar ama sorun oluştu diye uyarı mesajı verdiler ama hesaptan parayı çektiler. Dekontla birlikte hemen yazı yazdım. Oyunu istiyorum diye.Bakalım ne cevap vercekler. Oyun bende olsaydı sana hemen cevap yazardım.

Peki dediğim gibi ben single player oynayıp sonrasında arkadaşım ile 0 dan başlayabilrmiyim
Açıkçası oyunda bildiğimiz singleplayer yok, ana üs var ve orada bir sürü oyuncu var isterseniz herhangi biriyle anlaşıp görev yapabilirsiniz, ancak üs'ten çıktığınızda kendi oyununuz geçerli oluyor singleplayer gibi oynayabiliyorsunuz isterseniz birini çağırıp beraber oynayabiliyorsunuz. Her şartta internet bağlantınızın olması gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…