Peki dediğim gibi ben single player oynayıp sonrasında arkadaşım ile 0 dan başlayabilrmiyimİster kendi kaldığın yerden ister arkadaşının kaldığı yerden devam edebilirsiniz.
Fiyat çok iyi geldi hemen aldım. Ah şu oyunlarda bir de TR dil desteği olsa tadından yenmeyecek de işte.Bilmeyenler için oyun şuan Uplay' de 13 lira![]()
Arkadaşlar arkadaşım ile alıcaz da bir sorum olacak. Ben tek başıma oynamaya başlarsam sonra arkadaşımla girmek istersem o benim kaldığım yerden mi devam eder? Yoksa en baştan başlayabiliri miyiz? (The Division 2)
Ben akşam ubisoft sitesinden aldım ama oyun ortada yok. Paramı aldılar ama sorun oluştu diye uyarı mesajı verdiler ama hesaptan parayı çektiler. Dekontla birlikte hemen yazı yazdım. Oyunu istiyorum diye.Bakalım ne cevap vercekler. Oyun bende olsaydı sana hemen cevap yazardım.Arkadaşlar arkadaşım ile alıcaz da bir sorum olacak. Ben tek başıma oynamaya başlarsam sonra arkadaşımla girmek istersem o benim kaldığım yerden mi devam eder? Yoksa en baştan başlayabiliri miyiz? (The Division 2)
Açıkçası oyunda bildiğimiz singleplayer yok, ana üs var ve orada bir sürü oyuncu var isterseniz herhangi biriyle anlaşıp görev yapabilirsiniz, ancak üs'ten çıktığınızda kendi oyununuz geçerli oluyor singleplayer gibi oynayabiliyorsunuz isterseniz birini çağırıp beraber oynayabiliyorsunuz. Her şartta internet bağlantınızın olması gerekli.Peki dediğim gibi ben single player oynayıp sonrasında arkadaşım ile 0 dan başlayabilrmiyim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.