Swind Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #1 İndirimdeyken The Division 2 almayı düşünüyorum, trailer'ını oynadım ve bir hikayesi var gibi geldi ancak Türkçe dil desteği yok ve Türkçe yamasını da bulamadım. Bu oyunun Türkçe yaması yok mu yoksa ben mi bulamadım?
İndirimdeyken The Division 2 almayı düşünüyorum, trailer'ını oynadım ve bir hikayesi var gibi geldi ancak Türkçe dil desteği yok ve Türkçe yamasını da bulamadım. Bu oyunun Türkçe yaması yok mu yoksa ben mi bulamadım?
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #11 Epic Games'de metronun Redux sürümleri var uygun fiyata onlarada bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Swind Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #12 NightFlowey dedi: Epic Games'de Control 49TL alan wake 2TL bu oyunlar inan o oyundan daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Palamutkafali dedi: Doğru. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz bu iki oyunda multiplayer var mı? Artı 0 Eksi
NightFlowey dedi: Epic Games'de Control 49TL alan wake 2TL bu oyunlar inan o oyundan daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Palamutkafali dedi: Doğru. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz bu iki oyunda multiplayer var mı?
Palamutkafali Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Organizasyon sorunlusu 17 Mayıs 2020 #13 Swind dedi: Dediğiniz bu iki oyunda multiplayer var mı? Genişletmek için tıkla... Valla onu bilmiyorum zatı şahaneleri cevap verirse daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Swind dedi: Dediğiniz bu iki oyunda multiplayer var mı? Genişletmek için tıkla... Valla onu bilmiyorum zatı şahaneleri cevap verirse daha iyi olur.
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #14 Swind dedi: Dediğiniz bu iki oyunda multiplayer var mı? Genişletmek için tıkla... Yok ama Rainbow'da var 25TL mi ne Xbox Game Pass'e de bakabilirsin iyi oyunlar oluyor. Artı 0 Eksi
Swind dedi: Dediğiniz bu iki oyunda multiplayer var mı? Genişletmek için tıkla... Yok ama Rainbow'da var 25TL mi ne Xbox Game Pass'e de bakabilirsin iyi oyunlar oluyor.
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 17 Mayıs 2020 #15 Aslında toplum olarak Türkçe dil desteği olmayan oyunlara karşı bir tepki gösterebilsek gerekli adımları atacaklardır. Artı 0 Eksi
Aslında toplum olarak Türkçe dil desteği olmayan oyunlara karşı bir tepki gösterebilsek gerekli adımları atacaklardır.
KS KS Swind Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #16 NightFlowey dedi: Yok ama Rainbow'da var 25TL mi ne Xbox Game Pass'e de bakabilirsin iyi oyunlar oluyor. Genişletmek için tıkla... Rainbow alacağım, ama çok sık oyun oynayamadığım için Xbox Game Pass bana göre değil. Artı 0 Eksi
NightFlowey dedi: Yok ama Rainbow'da var 25TL mi ne Xbox Game Pass'e de bakabilirsin iyi oyunlar oluyor. Genişletmek için tıkla... Rainbow alacağım, ama çok sık oyun oynayamadığım için Xbox Game Pass bana göre değil.
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #17 Bir de bu arada GTA 5 almışsınız bir indirim kuponu vercek 80TL üzeri olan oyunlara 60TL indirim. Swind dedi: Rainbow alacağım, ama çok sık oyun oynayamadığım için Xbox Game Pass bana göre değil. Genişletmek için tıkla... Örnek Metro Exodus 60TL alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bir de bu arada GTA 5 almışsınız bir indirim kuponu vercek 80TL üzeri olan oyunlara 60TL indirim. Swind dedi: Rainbow alacağım, ama çok sık oyun oynayamadığım için Xbox Game Pass bana göre değil. Genişletmek için tıkla... Örnek Metro Exodus 60TL alabilirsiniz.
KS KS Swind Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #18 Evet onu biliyorum, o indirimde de Ghost Recon Breakpoint veya Ghost Recon Wildlands almayı düşünüyorum, önerir misiniz? NightFlowey dedi: Bir de bu arada GTA 5 almışsınız bir indirim kuponu vercek 80TL üzeri olan oyunlara 60TL indirim. Örnek Metro Exodus 60TL alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Metro oyunlarını çok sevmiyorum. Artı 0 Eksi
Evet onu biliyorum, o indirimde de Ghost Recon Breakpoint veya Ghost Recon Wildlands almayı düşünüyorum, önerir misiniz? NightFlowey dedi: Bir de bu arada GTA 5 almışsınız bir indirim kuponu vercek 80TL üzeri olan oyunlara 60TL indirim. Örnek Metro Exodus 60TL alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Metro oyunlarını çok sevmiyorum.
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #19 Swind dedi: Evet onu biliyorum, o indirimde de Ghost recon breakpoint veya Ghost recon Wildlands almayı düşünüyorum, önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... O oyun Division 2'den beter zaten puanları çok düşük. Artı 0 Eksi
Swind dedi: Evet onu biliyorum, o indirimde de Ghost recon breakpoint veya Ghost recon Wildlands almayı düşünüyorum, önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... O oyun Division 2'den beter zaten puanları çok düşük.
KS KS Swind Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #20 İkiside mi? Artı 0 Eksi