Swind Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #1 İndirimdeyken The Division 2 almayı düşünüyorum, trailer'ını oynadım ve bir hikayesi var gibi geldi ancak Türkçe dil desteği yok ve Türkçe yamasını da bulamadım. Bu oyunun Türkçe yaması yok mu yoksa ben mi bulamadım?
İndirimdeyken The Division 2 almayı düşünüyorum, trailer'ını oynadım ve bir hikayesi var gibi geldi ancak Türkçe dil desteği yok ve Türkçe yamasını da bulamadım. Bu oyunun Türkçe yaması yok mu yoksa ben mi bulamadım?
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #21 Swind dedi: İkisi de mi? Genişletmek için tıkla... Wildlands cok kötü değil ama breakpoint rezalet bir oyun sadece Wildlands için değmez. Artı 0 Eksi
Swind dedi: İkisi de mi? Genişletmek için tıkla... Wildlands cok kötü değil ama breakpoint rezalet bir oyun sadece Wildlands için değmez.
KS KS Swind Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #22 Rainbow, metro ve söylediğiniz 2 oyun haricinde başka öneriniz var mı yine yakın fiyatlarda? Artı 0 Eksi
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #23 Swind dedi: Rainbow, metro ve söylediğiniz 2 oyun haricinde başka öneriniz var mı yine yakın fiyatlarda? Genişletmek için tıkla... AC Odyssey kuponla 20TL. Swind dedi: Rainbow, metro ve söylediğiniz 2 oyun haricinde başka öneriniz var mı yine yakın fiyatlarda? Genişletmek için tıkla... Watchdogs 2 20TL. Swind dedi: Rainbow, metro ve söylediğiniz 2 oyun haricinde başka öneriniz var mı yine yakın fiyatlarda? Genişletmek için tıkla... 30TL AC 3. Artı 0 Eksi
Swind dedi: Rainbow, metro ve söylediğiniz 2 oyun haricinde başka öneriniz var mı yine yakın fiyatlarda? Genişletmek için tıkla... AC Odyssey kuponla 20TL. Swind dedi: Rainbow, metro ve söylediğiniz 2 oyun haricinde başka öneriniz var mı yine yakın fiyatlarda? Genişletmek için tıkla... Watchdogs 2 20TL. Swind dedi: Rainbow, metro ve söylediğiniz 2 oyun haricinde başka öneriniz var mı yine yakın fiyatlarda? Genişletmek için tıkla... 30TL AC 3.
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 851 Çözümler 2 17 Mayıs 2020 #24 The Division 2 gerçekten kötü bi oyun. Bence almaya değmez. Ben aldım pişmanım. Artı 0 Eksi
KS KS Swind Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #25 Watch Dogs 2 gerçekten güzel mi? Videosunu izlediğimde bir garip gelmişti. Artı 0 Eksi
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 851 Çözümler 2 17 Mayıs 2020 #26 Swind dedi: Watch Dogs 2 gerçekten güzel mi? Videosunu izlediğimde bir garip gelmişti. Genişletmek için tıkla... Eh yani idare eder. Artı 0 Eksi
Swind dedi: Watch Dogs 2 gerçekten güzel mi? Videosunu izlediğimde bir garip gelmişti. Genişletmek için tıkla... Eh yani idare eder.
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #27 Swind dedi: Watch Dogs 2 gerçekten güzel mi? Videosunu izlediğimde bir garip gelmişti. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle kötü değil ama çok da iyi değil ben şahsen sevmiştim. Artı 0 Eksi
Swind dedi: Watch Dogs 2 gerçekten güzel mi? Videosunu izlediğimde bir garip gelmişti. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle kötü değil ama çok da iyi değil ben şahsen sevmiştim.