Oyun The Division 2 Ultimate Edition 349TL

Zaibatsu

Hectopat
Daha fazla  
Yeni ay indirimleri bitti, en üst sürüme indirim yapmışlar. Grafikleri köklenip oynanır.

1772537948341.png

1772537990236.png

Son düzenleme:
Direkt standart sürümü almak daha mantıklı değil mi? Çok değecek bir içerik sunuyor mu ultimate sürümünde?

Eki Görüntüle 2669794
Ubisoft'un oyunlarını DLC'siz olarak alırsan yarım oyun almış olarak say. Hatta 1/3 olarak bile sayabilirsin.

Tam sürüm fiyatı uygun 100+ saat rahat oynanır.

Gold sürüm almak yeterli. Ultimate sürüm end game olarak 1 görev açıyor ve gerisi boş. Alınması gereken tüm içerik Gold sürümün içerisinde var.

Nedir bu içerikler?
• Warlords of New York genişletmesi
• Battle for Brooklyn DLC'si

Bu 2 içerik oyun için olmazsa olmaz içerikler.

@alasakarama hocam Standart Edition alınmaz, Ultimate Edition'da alınmaz. Oynayacaksanız Gold Edition şart. (Fiyat olarak umursamıyorsanız Ultimate Editon'ı da alabilirsiniz tabii.)

Ubisoft'un oyunlarını DLC'siz olarak alırsan yarım oyun almış olarak say. Hatta 1/3 olarak bile sayabilirsin.

Tam sürüm fiyatı uygun 100+ saat rahat oynanır.
Biliyorum hocam, Ubisoft oyunlarının çoğunu oynamışımdır zaten. Sadece Division oynamadım, çok çekmedi beni. Şimdi ucuz diye bir bakayım dedim.

Gold sürüm almak yeterli. Ultimate sürüm end game olarak 1 görev açıyor ve gerisi boş. Alınması gereken tüm içerik Gold sürümün içerisinde var.

Nedir bu içerikler?
• Warlords of New York genişletmesi
• Battle for Brooklyn DLC'si

Bu 2 içerik oyun için olmazsa olmaz içerikler.

@alasakarama hocam Standart Edition alınmaz, Ultimate Edition'da alınmaz. Oynayacaksanız Gold Edition şart. (Fiyat olarak umursamıyorsanız Ultimate Editon'ı da alabilirsiniz tabii.)

Hocam ekstra içeriği görmek istemiyorum açıkçası, standart sürümünü alacağım yine de. Division zaten aşırı ilgimi çekmiyor, sırf deneyimlemek için ve eksik kalmasın diye alacağım. İlk oyununun Gold sürümü Xbox'ta bayağı ucuzdu, ondan almıştım. Onu da hala oynamadım mesela :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı