The Division 2 vs Battlefield 5

Fener Fanatics

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ecz.Teknikeri
Yeni oyun alacağım, ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmek mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
1942'den beri oynarım Battlefield serisi fps türünün baba oyunlarındandır. BattlefieldV'ide tavsiye ederim şahsen keyifli bir oyun.

Battlefield 5 alırsanız daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum The Division 2 oynamadım ama ilk oyun bir hayal kırıklığıydı fakat 2. oyunda işleri yoluna koymuşlar sanırım. Battlefield 5 neden dersen bf4 bile halen dolu sunuculara sahip bir oyun, hala aktifler üzerine Bf1 çıktı Bf5 çıktı ama hala oynanabiliyor ise Bf5 kim bilir nekadar süre oynanabilir.

Çok farklı oyunlar, birinde hikayeyi bitirip canın sıkıldığında 2 oyun atıp çıkabilecekken, The Division 2 de gear kasmak için baya vakit vermen gerekicek.

Battlefield 5'te Firestorm modu geldi yalnız. O modda da Battle Royale olduğu için bir şeyler kasılıyordur muhtemelen. Sadece hikaye olarak bakmamak lazım.

Battlefield 5'te Firestorm modu geldi yalnız. O modda da Battle Royale olduğu için bir şeyler kasılıyordur muhtemelen. Sadece hikaye olarak bakmamak lazım.

Firestorm modu battle royale tarzı sanırım, onda giriyorsun oynayıp çıkıyorsun, diğer oyuna giriyorsun. The Division 2 gibi item falan kasmıyorsundur sanırım. Canın sıkıldığında bırakıp oynamazsın birşey kaybetmezsin. Ama The Division 2 tarafında sürekli oynaman gerekicek oyunda iyi bir yerlere gelmek için.

The Division 2 hikaye ve işleniş olarak Battlefiled serisinden farklı biraz. Yeni çıkmasının verdiği birkaç bug sorunu var şimdilik ama düzeltilecektir. Battlefield 5 atmosferi ve çoklu mod desteği ile geniş oyuncu kitlesine hitap ediyor.Kaldı ki online olarak hem keyif veren hem de hatrı sayılır kitlesi olan bf serisidir. Önerim bf5'ten yana.😄

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı