Tom Clansy's The Division 2 indirimde!

Oyunda ekip işi görevleri yaparken de, kendim tek başıma girerken de hep Single Player havası alıyorum. Herhangi bir ekip çalışması yok oyunda. Plansız, dümdüz giriyoruz adamlara, onlar da bize giriyor aynı şekilde. Sanki tek başıma girince daha zevkli geldi bana.

Oyunda ekip işi görevleri yaparken de, kendim tek başıma girerken de hep Single Player havası alıyorum. Herhangi bir ekip çalışması yok oyunda. Plansız, dümdüz giriyoruz adamlara, onlar da bize giriyor aynı şekilde. Sanki tek başıma girince daha zevkli geldi bana.
Heroic güçlük seviyesinde oynarsanız, gear score'unuz yüksek değilse, taktik yapmadan ilk chapter'ı bile atlatamazsınız. Oyunda giyindiğiniz kıyafetleri göre classınız belirleniyor. Demolition, healer, marksman vs vs. Bazı özel görevlerde taktik yapmak zorunda kalıyorsunuz.

Ama tabiiki de çoğunlukla dümdüz, sünger gibi bütün mermileri emen düşmanlara sıkıyoruz orası ayrı tabii :)

Şimdiden 23 saatim ve 30 leveli tamamlayıp üstüne 6 7 kez daha level barını doldurdum. Lootların hepsi Gold. Bence eğlenceli bir oyun, loot ve savaş konseptini sevdiğim için benim hoşuma gitti. Bazıları forum'da bedava olsa almam diye yorum yapan arkadaşlar vardı tamamen boş ve egoistlik yapmışlar. Günümüz türkiyesinde 300 TL'den aşağı oyun alınamazken 15 TL'ye aa oyunu böyle gömmeleri saçma geldi oynadıktan sonra.

Sen oyunu eğlenceli bulmuş olabilirsin ama gerçekten 15 lira bile etmiyor benim gözümde.

Doğrudur hocam ben kimsenin zevklerine renklerine yorum yapmadım zaten fakat şu an günümüzde oyun fiyatlarını baz alınca arkadaşlarla oynayabilceğin açık dünya aa bir oyunu 15 TL'ye bulmak zor. Bu tarz düz konsept oyunlardan Witcher 3 kalitesi ya da bir Skyrim kalitesi beklemiyor kimse maksat eğlenip vakit geçirmek. Ben daha ilk kez oynadım bu oyunu bazı insanların abarttığı kadar kusasım gelmedi oynarken. :)

Kalitesine falan çok bakmadan oyun arayanlar için fiyat elbette makul ama benim gibi kaliteye ve gerçekçiliğine özen gösteren kişiler için uygun bir oyun değil. Oynanışı fazla çocukça geliyor o can barları tonla kill efektleri falan. Eskiden olsa zevk alırdım yaş ilerledikçe bebe oyunu gibi geliyor bunlar 🙂

Kalitesine falan çok bakmadan oyun arayanlar için fiyat elbette makul ama benim gibi kalitesine ve gerçekçiliğine özen gösteren kişiler için uygun bir oyun değil. Oynanışı fazla çocukça geliyor o can barları tonla kill efektleri falan. Eskiden olsa zevk alırdım yaş ilerledikçe bebe oyunu gibi geliyor bunlar.

Bende oyunlardaki kaliteye önem veririm ama bu tarz oyunlardan, en azından Ubisoft bazlı oyunlardan artık çok büyük bir beklentim yok. Kaliteli açık dünya oyunları yapan şirketlerin kim olduğunu az çok biliyoruzdur. Onlarda zaten 4-6 yılda bir oyun çıkarıyor. :)

Bebe oyunu mu? Ne alakası var yahu. Taş gibi oyun. Arkadaşımla oynuyoruz. Aşırı zevkli ya. Durmadan yan görev yapıyoruz ki yan görevler bile ayrı eğlenceli. Üstelik iki kişi olunca eğlencesi daha da artıyor. Oyun gerçekten çok kaliteli. Grafikler, vuruş hissi, görevler, açık dünya gerçekten başarılı. Çocuk oyunu denmiş de neye göre çocuk oyunu? Ayrıca şaşırtıcı derecede yapay zeka da başarılı. Sizi siperden çıkartmaya çalışıyorlar. Yani bir siperden durup vurmak diye bir olay yok. Direkt etrafınızı sarıp, olduğunuz bölgeye bomba atıyorlar. Eğer sizden level olarak yüksek düşmanlarla çatışıyor iseniz baya zor. Özellikle oyunda 1 level bile fark ediyor.

Burada oyunu gömdüklerine bakmayın. Oyun gerçekten çok iyi. Eğer iyi bir arkadaşınız varsa alın oynayın. Şu an biz saatlerce oynadık ve daha da yapacak bir ton şey var.

Ayrıca Epic Games üzerinde şu an 7 TL küsür. Oradan alın daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı