Tom Clansy's The Division 2 indirimde!

Bebe oyunu mu? Ne alakası var yahu. Taş gibi oyun. Arkadaşımla oynuyoruz. Aşırı zevkli ya. Durmadan yan görev yapıyoruz ki yan görevler bile ayrı eğlenceli. Üstelik iki kişi olunca eğlencesi daha da artıyor. Oyun gerçekten çok kaliteli. Grafikler, vuruş hissi, görevler, açık dünya gerçekten başarılı. Çocuk oyunu denmiş de neye göre çocuk oyunu? Ayrıca şaşırtıcı derecede yapay zeka da başarılı. Sizi siperden çıkartmaya çalışıyorlar. Yani bir siperden durup vurmak diye bir olay yok. Direkt etrafınızı sarıp, olduğunuz bölgeye bomba atıyorlar. Eğer sizden level olarak yüksek düşmanlarla çatışıyor iseniz bayağı zor. Özellikle oyunda 1 level bile fark ediyor.

Burada oyunu gömdüklerine bakmayın. Oyun gerçekten çok iyi. Eğer iyi bir arkadaşınız varsa alın oynayın. Şu an biz saatlerce oynadık ve daha da yapacak bir ton şey var.

Ayrıca Epic Games üzerinde şu an 7 TL küsür. Oradan alın daha iyi.

Hocam bir şey sormak istiyorum hiç oyunda crash yediğiniz oluyor mu ya da sebepsizce oyundan atma ? Bazen 1.5 2 saat oynadıktan sonra görev ortasında atma yaşıyorum başka bir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım henüz. Aklıma bir an DX12'den dolayımı diye bir soru işareti oluştu.

Hocam bir şey sormak istiyorum hiç oyunda crash yediğiniz oluyor mu ya da sebepsizce oyundan atma? Bazen 1.5 2 saat oynadıktan sonra görev ortasında atma yaşıyorum başka bir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım henüz. Aklıma bir an DX12'den dolayı mı diye bir soru işareti oluştu.
Hocam ortalama 12-13 saat oynamışızdır. Ne onda ne bende sıkıntı yok. Bazen diğer forumlarda crash yiyenler söylüyor da benim başıma hiç gelmedi. Çözümünü de bilmiyorum maalesef. Belki dediğiniz gibi DX 12 den olabilir.

Üstteki yorumumda belirttiğim gibi sen sevmiş olabilirsin, bana bebe oyunu gibi geliyor kişisel görüşüm. Ubisoft'un yaptığı birçok oyunu kötü buluyorum.
Ubisoft aslında gerçekten çok iyi oyunlar yapıyor ama o kadar art arda oyunlarını yayınlıyorlar ki artık insana artık acayip sıkıcı geliyor. Mesela bunu Origins ile çok iyi kırdılar. Origins'e ilk baş çok ön yargılı bakıyordum Epic üzerinden sağlam indirim olunca girip baktım, acayip sardı oyun. Mesela ben uzun süre Assassin's Creed oyunlarına ara vermiştim. Unity acayip gömülüyordu hala daha gömülür. Bir ay önce bir girdim resmen bağımlısı oldum oyunun. Unity mesela herkesin gömmesine rağmen bana gayet iyi geldi. Bug falan diyorlardı, Youtube'da milyon tane bug videosu var ama oyunu bitirdim ufak tefek glitch hariç bir şey görmedim. Zaten oyunu düzeltmişlerdi.

Bana kalırsa Ubisoft gerçekten başarılı ama biraz daha özen gösterip, oyunlarını ara vererek çıkartması lazım. Her sene AC ve Far Cry görmek artık insanı soğutuyor. Üstelik birbirinin aynısı olunca artık yeter diyorsun. Örneğin Far Cry 3, 4, 5 ve New Dawn bunlar birbirinin aynısı oyunlar. Ara vermeden oynarsan artık oyunlar acayip sıkıcı gelecektir. Fakat ben ara vererek oynuyorum. Far Cry 3 bittikten birkaç yıl sonra 4 oynadığım için bana iyi gelmişti. Dediğim gibi Ubisoft çok sık oyun çıkartıyor ve birbirine çok benziyor. Bunu kırarlarsa gerçekten başarılı olurlar. Ki oyunları gerçekten kötü değil.

Ubisoft'un yönetim kadrosuna yeni biri gelmiş sanırsam. Adam bütün oyunlar benzer olduğunun farkındayım bunu değiştireceğiz falan diyorlardı. Hatta oyun yapan ekibi baya değiştirmişler. Belki ilerleyen yıllarda Ubisoft'tan çok iyi oyunlar görebiliriz. Bence potansiyeli olan bir firma ama para uğruna hiç ediliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı