Bebe oyunu mu? Ne alakası var yahu. Taş gibi oyun. Arkadaşımla oynuyoruz. Aşırı zevkli ya. Durmadan yan görev yapıyoruz ki yan görevler bile ayrı eğlenceli. Üstelik iki kişi olunca eğlencesi daha da artıyor. Oyun gerçekten çok kaliteli. Grafikler, vuruş hissi, görevler, açık dünya gerçekten başarılı. Çocuk oyunu denmiş de neye göre çocuk oyunu? Ayrıca şaşırtıcı derecede yapay zeka da başarılı. Sizi siperden çıkartmaya çalışıyorlar. Yani bir siperden durup vurmak diye bir olay yok. Direkt etrafınızı sarıp, olduğunuz bölgeye bomba atıyorlar. Eğer sizden level olarak yüksek düşmanlarla çatışıyor iseniz bayağı zor. Özellikle oyunda 1 level bile fark ediyor.
Burada oyunu gömdüklerine bakmayın. Oyun gerçekten çok iyi. Eğer iyi bir arkadaşınız varsa alın oynayın. Şu an biz saatlerce oynadık ve daha da yapacak bir ton şey var.
Ayrıca Epic Games üzerinde şu an 7 TL küsür. Oradan alın daha iyi.
Hocam bir şey sormak istiyorum hiç oyunda crash yediğiniz oluyor mu ya da sebepsizce oyundan atma ? Bazen 1.5 2 saat oynadıktan sonra görev ortasında atma yaşıyorum başka bir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım henüz. Aklıma bir an DX12'den dolayımı diye bir soru işareti oluştu.