The Division 3 duyuruldu

Annemi ikna edemiyoz. Varlığından rahatsız oluyor konsolun. LGS var birde hocam kolay kolay vermezler diye düşünüyorum. Belki ara tatilde.
Kirazoğlu izlemiyorumda Division olayı ne?
900 saat Division oynayan adam bu video ile meşhur oldu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

900 saat Division oynayan adam bu video ile meşhur oldu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok eğlencelimiş.
900 saate tamamlayıp, fotoğraf atacağım buraya.

Annemi ikna edemiyoruz. Varlığından rahatsız oluyor konsolun. LGS var bir de hocam kolay kolay vermezler diye düşünüyorum. Belki ara tatilde.
Kirazoğlu izlemiyorumda division olayı ne?

Enis Kirazoğlu'nun kötü yorumlar diye bir serisi var. O serinin bir videosunda adam 900 saat division oynadığını söylüyordu ve oyun haliyle iyi olmadığı için çok goy goyu döndü. Hala da dönüyor.

Ben bu oyunu nedense seviyorum. Bir şekilde oynatıyor kendini. Tabii toplasan 50 saatim bile yok oyunda ama ara ara indirip oynuyorum.

Rezil firma, rezil oyun. Yok bir de gösterişli bir şekilde duyursalardı xD kim umursar artık bu çöp firmanın oyunlarını.
Çöp oyun? Bu oyunun detay seviyesi (division 2) RDR2 ile karsilastirilir. 2018 yılına göre rdr2 dısında başka bu kadar detaylı bir oyun yoktur.

Aslında cöp bir firma degil nerdeyse oyun dünyasinda hep bir ilk'e imza atıp durdular yaptıkları tek kötü sey bir oyunun suyunu çıkarıp durmak.

Division bence güzel bir oyun ama tam bir obez oyunudur 30K seviye adam görmüştüm şu oyunda.

900 saat Division 2 oynayan kişi bayram ediyordur. Şaka bi oyuna Ubisoft sıvamaya devam ediyor.
638 saatim var beklemiyordum. 2.oyun ile tadında bırakmaları lazımdı.

Çöp oyun? Bu oyunun detay seviyesi (division 2) RDR2 ile karsilastirilir. 2018 yılına göre RDR2 dısında başka bu kadar detaylı bir oyun yoktur.

Aslında cöp bir firma degil neredeyse oyun dünyasinda hep bir Ilk'e imza atıp durdular yaptıkları tek kötü şey bir oyunun suyunu çıkarıp durmak.

Division bence güzel bir oyun ama tam bir obez oyunudur 30K seviye adam görmüştüm şu oyunda.

638 saatim var beklemiyordum. 2.oyun ile tadında bırakmaları lazımdı.

Detay seviyesi RDR2 ile karşılaştırılır mı?
Etkileşim yapabildiğimiz tek şey insanlar.(Ben öyle biliyorum)
Bir kere köpek tasması gibi bir şey bulmuştum. Ama hayvanlar biz yaklaşamadan kaçıyor.
Arabaya bile binemiyoruz. Zaten dost NPC'ciler çöp adamın yanına gidiyorum, su ve yiyecek bağışlamak için adam benden kaçıyor.
Evet oyunda silah çeşitliliği çok. Kendimize özel 2 tanede alet ekliyoruz o da güzel.
Ama oyunda Türkçe dil desteği bile yok.
Cama ateş ettiğimde sadece küçük bir bölümü kopuyor. Daha gerçekçi olması için hepsinin kopması lazım.
Oyunda geyik vuruyorum ee bir dakika sonra ortadan kayboluyorlar. RDR2'de ölen hayvanlara veya insanlara bile detay eklemişler.
Binaların çoğunun içine girilmiyor.
Görev çeşitliliğide abartılacak bir şey değil. Mavi işaretli görevleri yap. Yok şu yere git yiyecek al gel. Bir haritanın dışındaki görevler aksiyonlu.
Ama yangın tüpüne sıkınca patlaması veya içinde gaz olan tüplere mermi sıkınca patlaması güzel. Ele geçirdiğimiz yeşil yerlerin haritaları ve bossları gerçekten kaliteli. Ama bir süre sonra sıkmaya başlıyor.

Ama oyunun en sevdiğim tarafı üstümüze bıçakla koşan adamlar🤩 Oyunun başında en az elli kere ölmüşümdür. Çok yakın diyologlarımız oldu onlarla. Şimdi artık pek konuşamıyoruz onlarla ama iyi insanlar.

Detay seviyesi RDR2 ile karşılaştırılır mı?
Etkileşim yapabildiğimiz tek şey insanlar.(Ben öyle biliyorum)
Bir kere köpek tasması gibi bir şey bulmuştum. Ama hayvanlar biz yaklaşamadan kaçıyor.
Arabaya bile binemiyoruz. Zaten dost NPC'ciler çöp adamın yanına gidiyorum, su ve yiyecek bağışlamak için adam benden kaçıyor.
Evet oyunda silah çeşitliliği çok. Kendimize özel 2 tanede alet ekliyoruz o da güzel.
Ama oyunda Türkçe dil desteği bile yok.
Cama ateş ettiğimde sadece küçük bir bölümü kopuyor. Daha gerçekçi olması için hepsinin kopması lazım.
Oyunda geyik vuruyorum ee bir dakika sonra ortadan kayboluyorlar. RDR2'de ölen hayvanlara veya insanlara bile detay eklemişler.
Binaların çoğunun içine girilmiyor.
Görev çeşitliliğide abartılacak bir şey değil. Mavi işaretli görevleri yap. Yok şu yere git yiyecek al gel. Bir haritanın dışındaki görevler aksiyonlu.
Ama yangın tüpüne sıkınca patlaması veya içinde gaz olan tüplere mermi sıkınca patlaması güzel. Ele geçirdiğimiz yeşil yerlerin haritaları ve bossları gerçekten kaliteli. Ama bir süre sonra sıkmaya başlıyor.

Ama oyunun en sevdiğim tarafı üstümüze bıçakla koşan adamlar🤩 Oyunun başında en az elli kere ölmüşümdür. Çok yakın diyologlarımız oldu onlarla. Şimdi artık pek konuşamıyoruz onlarla ama iyi insanlar.
Detay diyince aklina sadece botlarmı geliyor? Hic oynarken yada oyunu izlerken bakmadınmı dünyasına yada herhangi bir bölgeye?

Geyik vurup kaybolmasının sebebi oyun onu vur diye çıkartmıyor önüne botlardan daha bot olan bir hayvanı vurup kaybolması normal.

Oyunda silah çesitliligi az da olsa var. Exotic silahlar falan cok iyi.

Bir oyunda illa türkce dil destegi olması gerekmiyor eger ingilizcen iyi ise anlarsın zaten ne yazdıgını falan. Eger ingilizcen iyi degilse de en azından gelistirirsin.

Ayrıca görevler sadece yemek, su yada parca alıp bağışlama ile bitmiyor bir sürü görev var aslında zaten oyun tamamen grind oyunu yani öyle 100 tane görev beklemiyorsundur herhalde? Oyunun amacı kasılmak oldugu icin bir görevi zaten 10-20 kere oynaman lazım.

Detay diyince aklina sadece botlarmı geliyor? Hic oynarken yada oyunu izlerken bakmadınmı dünyasına yada herhangi bir bölgeye?

Geyik vurup kaybolmasının sebebi oyun onu vur diye çıkartmıyor önüne botlardan daha bot olan bir hayvanı vurup kaybolması normal.

Oyunda silah çesitliligi az da olsa var. Exotic silahlar falan cok iyi.

Bir oyunda illa türkce dil destegi olması gerekmiyor eger ingilizcen iyi ise anlarsın zaten ne yazdıgını falan. Eger ingilizcen iyi degilse de en azından gelistirirsin.

Ayrıca görevler sadece yemek, su yada parca alıp bağışlama ile bitmiyor bir sürü görev var aslında zaten oyun tamamen grind oyunu yani öyle 100 tane görev beklemiyorsundur herhalde? Oyunun amacı kasılmak oldugu icin bir görevi zaten 10-20 kere oynaman lazım.
Kanka benimde 720 saatim var oyunda. Haritası hoş kabul ediyorum. Sen diyosinki aşırı detaylı bir oyun hatta en detaylı 2. oyun diyon. Oyunda gördüğüm kadarıyla kuş, köpek ve geyik var hayvan olarak. Böyle çok güzel ve gizli bir doğal alan olsaydı ve orda bir sürü hayvan avlayıp eğlenebilsek çok iyi olurdu.
Keskin nişancı tüfeği efsane bir de motifikasyonlarla tadından yenmiyor.
Görev çesitliliğinin var olduğunu mu söylüyorsun?
Control Point ele geçir tamam. Birde düşmanların olduğu bir bölge birde anons bölgeleri var. Bunlara ulaşmak kolay ve hep aynı adam vur kazan.
Mavi bölgelerde git adam vur binayı dolaş gel.
Ülkede bizden başka savaşan adam yok. Hepsi tabanacalı, bu hikayesel açıdan sıkıntı değil mi?
Online olmayan bir oyunda kasılarak en fazla ne kadar zevk alırsın?

Kanka benimde 720 saatim var oyunda. Haritası hoş kabul ediyorum. Sen diyosinki aşırı detaylı bir oyun hatta en detaylı 2. oyun diyon. Oyunda gördüğüm kadarıyla kuş, köpek ve geyik var hayvan olarak. Böyle çok güzel ve gizli bir doğal alan olsaydı ve orda bir sürü hayvan avlayıp eğlenebilsek çok iyi olurdu.
Keskin nişancı tüfeği efsane bir de motifikasyonlarla tadından yenmiyor.
Görev çesitliliğinin var olduğunu mu söylüyorsun?
Control Point ele geçir tamam. Birde düşmanların olduğu bir bölge birde anons bölgeleri var. Bunlara ulaşmak kolay ve hep aynı adam vur kazan.
Mavi bölgelerde git adam vur binayı dolaş gel.
Ülkede bizden başka savaşan adam yok. Hepsi tabanacalı, bu hikayesel açıdan sıkıntı değil mi?
Online olmayan bir oyunda kasılarak en fazla ne kadar zevk alırsın?
Hocam dedigim gibi oyun "grind" üzerine yapılmış bir oyun. Oyunda güçlü olmak istiyorsan her zaman gidip aynı boss'u bile kesmek zorunda kalabilirsin. Tabi Eglenmek yada eğlenmemek sana kalmış.

Ayrıca oyun online, 720 saatin varsa darkzone'ları bilirsin onlarla yetiniyoruz işte.

Tabancalı olmaları hikayesel acıdan sıkıntı degil,
Eger kesilecek boss arıyorsan Razorback yada Iron horse falan var onları kesip dur.

Ayrıca 3 tane hayvan olmasının bir önemi yok sonuçta oyun RDR2 gibi hayvan kaynamıyor ve genellikle o hayvanlarda vurulmak icin çıkmıyor önüne.

Hocam dedigim gibi oyun "grind" üzerine yapılmış bir oyun. Oyunda güçlü olmak istiyorsan her zaman gidip aynı boss'u bile kesmek zorunda kalabilirsin. Tabi Eglenmek yada eğlenmemek sana kalmış.

Ayrıca oyun online, 720 saatin varsa darkzone'ları bilirsin onlarla yetiniyoruz işte.

Tabancalı olmaları hikayesel acıdan sıkıntı degil,
Eger kesilecek boss arıyorsan Razorback yada Iron horse falan var onları kesip dur.

Ayrıca 3 tane hayvan olmasının bir önemi yok sonuçta oyun RDR2 gibi hayvan kaynamıyor ve genellikle o hayvanlarda vurulmak icin çıkmıyor önüne.
Oyun sürekli kendini tekrarlıyor. Bütün Control Pointleri yeşil yaptım, uçağın karşı kısmındaki büyük yeri ele geçirmeye gittim. Bu sefer her yer kırmızı oldu, ve aynı şekilde büyük bir yer açıldı.
Köprüye gidiyorum,ölüyorum. Ana Merkezin ilerisinde(ilk doğduğumuz yerin ileri yanlış hatırlamıyorsam) gidiyorum bosslar tek atıyor. Zırhım 30 Lvl ve silahlarımda çok iyi yakınd dövüşe girmeden uzaktan keskin nişancı ile halletmeye çalışıyorum yine bomba atılarak öldürülüyorum.
Harita dışı bir yer vardı(ismini hatırlamıyorum belki darkzone'dir) oraya bir gittim full mor ve sarı boss dolu. Bir dakika yaşayamadan ölüyorum. Drone gönderip öldürmeye çalışıyom yine yok.
Oyunda eğlenmek için yeni bosslar arıyorum hep yeniliyorum.
Yeni bossları yenmek için eski bossları 100 kere öldürmem mi lazım?
Tek başına hiçbir zevk yok. Birlikte oynamak için de para lazım. Haritaki mor yere gidiyorum,paralı diyor. Harita dışı yerlere gidiyorum zor geliyor.
Ezbere bildiğim haritayı 100 kere sıkılıp bitirince mi yeni şeyler bulacağım?
Ben oyunu başka oyun yükelemeyi bilmediğimden o kadar saat oynadım. Şimdi açıp yüzüne bakmıyorum. Çünkü sarmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı