The Elder Scrolls IV: Oblivion bu zamanda oynanılır mı?

nVerr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Sorum başlıktaki gibi. Bilgisayarımın donanımı iyi değil dolayısıyla eski oyunlara bakıyorum daha çok. Skyrim almıştım zamanında oynayamadım, oblivion Skyrim gibi bir deneyim yaşatır mı? Sistemi yormayan oyunlar önerirseniz çok iyi olur, teşekkürler.

i5-6300u, Intel HD 520, 8 GB RAM. Teşekkürler cevabınız için.
Ben bu kasanın aynısını kullanmıştım :D

Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Joey the Passion
Swat 4
Fallout 3
Fallout New Vegas
NFS: Most Wanted ve türevleri
Assassins Creed 2
Assassins Creed brotherhood
Assassins Creed revelations
Far Cry 3
This War Of mine
Halo Combat Evolved
WOLFENSTEIN 2009 (çok fps düşüyodu travma olmuştu bende)
Call of Juarez (ilk oyun sadece belki ikincide olabilir ondan da 30fps alırsın gibi)
RAINBOW SIX VEGAS 1 ve 2
Mafia 1 ve 2
BATMAN Arkham Asylum (fps 30 a kitleniyorsa kitle gözün düşüş artışlarda takılmaz)
L.A. Noire

Bu kadar geliyor şuan aklıma ama bir ton bulursun. Emülatör falan indirmiştim ben. Az googleladım sende bakarsın

Ben bu kasanın aynısını kullanmıştım :D

Yu-gi-oh! Power of chaos: Joey the passion.
Swat 4
Fallout 3
Fallout New Vegas.
NFS: Most Wanted ve türevleri.
Assassin's Creed 2
Assassin's Creed Brotherhood.
Assassin's Creed Revelations.
Far Cry 3
This War of Mine.
Halo combat Evolved.
Wolfenstein 2009 (çok FPS düşüyordu travma olmuştu bende)
Call of Juarez (ilk oyun sadece belki ikincide olabilir ondan da 30FPS alırsın gibi)
Rainbow Six Vegas 1 ve 2
Mafia 1 ve 2
Batman Arkham Asylum (FPS 30'a kitleniyorsa kitle gözün düşüş artışlarda takılmaz)
L. A. Noire.

Bu kadar geliyor şu an aklıma ama bir ton bulursun. Emülatör falan indirmiştim ben. Az googleladım sende bakarsın.

Çok teşekkürler hocam, çoğu zaten bildiğim oyunlar ama PC bazen bunlarda bile kasınca insanın oynama isteği de kaçıyor :)

Çok teşekkürler hocam, çoğu zaten bildiğim oyunlar ama PC bazen bunlarda bile kasınca insanın oynama isteği de kaçıyor :)
Bunlar oynanmayacak şekilde kasmaz hocam :) emülatör indirip arcade oyunlar falan oynayabilirsiniz bu arada. Ben mağlum yoldan pokemon fire red oynamıştım.

Star Wars Jedi Knight oyun serisini kesin oynayın. Bu bilgisayar çok rahat kaldırır. Şimdi geldi aklıma :D

Bunlar oynanmayacak şekilde kasmaz hocam :) emülatör indirip arcade oyunlar falan oynayabilirsiniz bu arada. Ben malum yoldan Pokemon fire red oynamıştım.

Star Wars Jedi Knight oyun serisini kesin oynayın. Bu bilgisayar çok rahat kaldırır. Şimdi geldi aklıma :D

Eski Rainbow Six oyunlarını ve Mount and Blade: Warband'i tavsiye ederim, sistemim güncel oyunları kaldırmasına rağmen oynadığım oyunlardır.

Vegas 1 ve Vegas 2 sanar eseridir gözümde.

Teşekkürler ❤️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı