The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered çıkış yaptı

35 dolar benim beklediğimden çok daha uygun bir fiyat. İncelemeler düştükten sonra eğer seriye ilk defa girecekleri de içine çekebilecek kadar bir modernleştirmeden bahsediliyor olursa alabilirim.

Büyük oyun sıkıntısı çekerken Dragon's Dogma mı Dragon Age mi derken güneş gibi doğdu. Gamepass'den oynayanlardan geceye doğru dövüş vb. mekaniklerin yorumlanması beklerim.
Şaka gibi gelebilir fakat Oblivion'dan küçük olan insanlar var şu anda. Aradan kocaman bir 19 yıl geçmiş durumda. 19 yıl önce olan anıların yeniden hayata geçirilmiş olması temel oyun deneyimimi nasıl etkileyecek bakalım. Bir tarafta Banishers Ghost of New Eden diğer tarafta The Elder Scrolls IV: Oblivion R.

Şaka gibi gelebilir fakat Oblivion'dan küçük olan insanlar var şu anda. Aradan kocaman bir 19 yıl geçmiş durumda. 19 yıl önce olan anıların yeniden hayata geçirilmiş olması temel oyun deneyimimi nasıl etkileyecek bakalım. Bir tarafta Banishers Ghost of New Eden diğer tarafta The Elder Scrolls IV: Oblivion R.
O dönemler oynayıp şuanda da yükleme ekranını takip edenlerin mutluluğunu kıskandım şuanda. Ben kendi adıma Skyrim'i bile ilk kez geçen ay bitirdim. The Elder Scrolls'un yüz karası olsam da neyin Remakei yapılsın deseler tereddütsüz isteyeceğim serilerden biri bu olur.

Oyun Türkçe gelir diye bekliyorduk ama çünkü Bethesda oyunu yani Doom'un yeni oyunu yapan ekip Doom'u Türkçe yapıyorda bu güzelim oyunu neden Türkçe yapmıyorlar?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı