The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered çıkış yaptı

Eki Görüntüle 2475558

2006 yılının RPG devini Unreal Engine 5 ile yeniden hayata geçirme kararı almış olan Bethesda, The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered'ın duyurulduğu gibi çıkışını gerçekleştirdi. Microsoft Windows ve Xbox Series X/S aracılığıyla Xbox Gamepass sistemi üzerinden an itibarıyla oyun erişilebilir.

Ekstra olarak Steam ve PlayStation 5 platformu üzerinden de kopyasını satın alarak erişim sağlamak mümkün.

Neden önceki oyunları da yenilemek yerine bu oyun tercih edilmiş. Serinin ortasından giremeyeceğimize göre ilk ve eski olan oyunu nasıl oynayacağız? Tamamen eski oyuncu kitlesi için mi yapılmış yani bu remastered? Oynamak isterdim ama bu oyunu oynamak için 3 oyunu daha oynamam gerek olduğu için oynayamayacağım.

Neden önceki oyunları da yenilemek yerine bu oyun tercih edilmiş. Serinin ortasından giremeyeceğimize göre ilk ve eski olan oyunu nasıl oynayacağız? Tamamen eski oyuncu kitlesi için mi yapılmış yani bu remastered? Oynamak isterdim ama bu oyunu oynamak için 3 oyunu daha oynamam gerek olduğu için oynayamayacağım.
Size ilk 3 oyunu oynamanızın gerektiğini düşündüren kaynak nedir?
Skyrim gelsin çok iyi olur.
Unreal Engine 5 ile Skyrim'e talep olsa da halen satış yaptığı için gelmez, en son 2021 yılında Anniversary Edition gelmişti.

Steam yaz indirimlerinde indirime girer mi dersiniz? 2 ay gibi süre kaldı. O zamana kadar Türkçe yama çoktan çıkmış olur.

Türkçe yamayı çok dert etmemek lazım bu oyunda. Elder Scrolls TR yamayı düzenleyecektir. Satın aldıysanız ve zaten 2 kez oynayacaksanız şuan çıkan deepl çevirisine bakabilirsiniz tabi.

Anonymous çeviri de olaya el atmış ama tercihim Elder Scrolls TR olur.
Anonymous Çeviri mi? Allah korusun.

Tamam olsun bir şey fark etmez ki sonradan Türkçe ekleme ihtimalleri var mı sonuçta yeniden bir oyun yapmıyorlar sadece Türkçe alt yazı getirecekler.
Sonradan ekleneceğini düşünmüyorum çünkü asıl olayı bir Game Pass oyunu olması ancak diğer oyunlarda gelebilir, olası Fallout 3 Remake, TES 6. Doom zaten geliyor. Doom satarsa diğerleri de olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı