The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered çıkış yaptı

Neden önceki oyunları da yenilemek yerine bu oyun tercih edilmiş. Serinin ortasından giremeyeceğimize göre ilk ve eski olan oyunu nasıl oynayacağız? Tamamen eski oyuncu kitlesi için mi yapılmış yani bu remastered? Oynamak isterdim ama bu oyunu oynamak için 3 oyunu daha oynamam gerek olduğu için oynayamayacağım.

Size ilk 3 oyunu oynamanızın gerektiğini düşündüren kaynak nedir?
Skyrim gelsin çok iyi olur.
Unreal Engine 5 ile Skyrim'e talep olsa da halen satış yaptığı için gelmez, en son 2021 yılında Anniversary Edition gelmişti.

@SalihCinar Hocam galiba türkçe yaması çıkmış, güvenli mi bilmiyorum.

Türkçe yamayı çok dert etmemek lazım bu oyunda. Elder Scrolls TR yamayı düzenleyecektir. Satın aldıysanız ve zaten 2 kez oynayacaksanız şuan çıkan deepl çevirisine bakabilirsiniz tabi.

Anonymous çeviri de olaya el atmış ama tercihim Elder Scrolls TR olur.

Steam yaz indirimlerinde indirime girer mi dersiniz? 2 ay gibi süre kaldı. O zamana kadar Türkçe yama çoktan çıkmış olur.

Anonymous Çeviri mi? Allah korusun.

Bu oyun 3-5 yıl arasında geliştiriliyordu deniliyor, Doom ise daha yeni Türkçe oldu.

Tamam olsun bir şey fark etmez ki sonradan Türkçe ekleme ihtimalleri var mı sonuçta yeniden bir oyun yapmıyorlar sadece Türkçe alt yazı getirecekler.

Nasıl oyun arkadaşlar? Hikayesi sağlam mı ilk defa oynayacağım.

Tamam olsun bir şey fark etmez ki sonradan Türkçe ekleme ihtimalleri var mı sonuçta yeniden bir oyun yapmıyorlar sadece Türkçe alt yazı getirecekler.
Sonradan ekleneceğini düşünmüyorum çünkü asıl olayı bir Game Pass oyunu olması ancak diğer oyunlarda gelebilir, olası Fallout 3 Remake, TES 6. Doom zaten geliyor. Doom satarsa diğerleri de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…