The Elder Scrolls Skyrim vs The Witcher 2

FıratG

Hectopat
Katılım
30 Kasım 2015
Mesajlar
86
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 2 oyunun da fiyatı steam'de aynı. Param olursa bu 2 oyundan birini almak istiyorum. Sizce hangisini alayım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Skyrim hikaye olmasa da oynanır yaşayan dünyayı yaşamak bile yeterli gelir, bence öyle, Witcher 2 güzel bi' hikayeye sahip ikisini de oyna.
 
Açıkçası Witcher serisinin Elder Scrolls serisinden iyi olduğunu sanmıyorum bu Witcher serisi kötü yada beğenmedim demek değil sadece rakip olabileceklerini düşünmüyorum. Witcher serisini oynamak kitap okumak gibi ve oldukça keyifli ama Skyrim de ki Dünya çok az oyunda var Elder Scrolls serisinde yaratacağın bir karakter diğerinden çok farklı olabilir 2 uç noktada bir çok karakter yaratabilirsin roleplay denilen kavram Witcher için çok yüksek değil ama Elder Scrolls serisinde çok rahat ve çok keyifli yapılabiliyor.

Sonuçta Witcher bir RPG olsa da RPG'nin açılımı olan Role-Playing Game'i ne kadar verebiliyor düşünmek lazım Elder Scrolls serisi de tabi ki mükemmel değil dövüş mekanikleri cidden utanç verici seviyede onun dışında olmazsa olmaz bugları var ama bunlar mod desteği sayesinde çok güzel bastırılabiliyor. Sanırım modder arkadaşların en çok kendini göstermesi geliştirmesi ve destek almasını sağlayan oyun Skyrim. Ayrıca bir avantaj olarak iyi bir bilgisayarınız varsa Skyrim'in grafik modları muhteşem 2015 yapımı bir çok oyuna grafik olarak rakip edebilecek modları mevcut ve kullandığınız zaman sanki bambaşka bir oyunmuş hissine kapılabiliyorsunuz. Mesajımı özetlersek eğer:

Özgürlük,
Mod desteği,
Ek paketler,
Türkçe yama, (Hiç test etmedim ama başarılı olduğuna dair yorumlar okudum.)
Karakter oluşturma ve geliştirme,
İçerik,
Son olarak ise oynanış süresi.

Yukarıda yazdığım açık olan farklardan dolayı Skyrim'i tercih etmeni söyleyebilirim tabi ki 50 sayfa yazıda yazsak keyif meselesidir kimisi beğenir kimisi beğenmez bunu da unutmamak lazım ama ikisinden de keyif alacağına şüphem yok.
 
Önemli olan hikayedir. Witcher 2 hikaye olarak çok daha iyi. Zevkler tartışılmaz ama Skyrim oyunu benim gözümde Witcher 2' nin yanına yaklaşamaz.
 
Önemli olan hikayedir. Witcher 2 hikaye olarak çok daha iyi. Zevkler tartışılmaz ama Skyrim oyunu benim gözümde Witcher 2' nin yanına yaklaşamaz.

İşte zevklerin tartışılmayacağını biliyorsanız önemli olan hikayedir demenin anlamı yok sadece şunu merak ettim Skyrim'in ana hikayesini yan görevlerin clanların hikayesini geçtim hiç oyunda bulunan yüzlerce kitaptan birini okudunuz mu ? Eğer okumadıysanız cidden pişman olabilirsiniz özellikle düşünülmüş Elder Scrolls evrenine uygun ve hakikaten sizi kendine kaptıran öyküler romanlar var o basit ufak kitaplar da hatta onu geçtim oyunda bulunan o evrene ait mutfak kitapları var ve bu oyunun hayranları bu kitapları okuyarak ellerinden geldiğince tarifleri gerçek hayata uyarlayıp pişiren servis eden arkadaşlar var.
 
Bahsettiğiniz 2 oyunda efsane olmuş oyunlardır. Eğer kararsız kaldıysanız paranız olduğunda mutlaka 2'sinide alıp oynamalısınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her ikiside çok sağlam oyunlar. Ama hikaye olarak sanki Witcher 2 önde gibi.:cool:
 
Tercihimi Skyrim üzerine kullandım. Gerçekten harika bir oyun. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Skyrimi oynamayan herkese kesinlikle öneriyorum. Bu oyun bitince Witcher 2 düşünüyorum umarım o da bir skyrim kadar güzel olur. (y)
 
Bende witcher 2 var güzel bir oyun skyrim'ı bilmiyorum. Bence indirimleri bekle ben witcher 2'yi 5 tl'ye aldım. İndirimleri bekleyip ikisinide alabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı