The Elder Scrolls V Skyrim Akçay Muhafızlarından Kurtulma

Coruscant

Hectopat
Katılım
29 Nisan 2014
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Akçay muhafızlarına karşı nida yaptım yanlışlıkla ejderhayı öldürme görevinden sonra. İçeride görevim var ancak öldürüyorlar sürekli. Nasıl kurtulabilirim yada ne yapmam lazım vurmamaları için ?
 
Cezan yüksekse, şehre varmadan dışarıda çiftlikler var. O çiftliklerin birinde varillerin içine eşyalarını koy, çırılçıplak kal ve teslim ol. Çıkınca eşyalarını oradan alırsın. Zaten taş hep sende kalacak.
Ayrıca Esc tuşuna bastığında yukarıda üç tane seçenek var. İstatistikler olabilir. Orada Suç gibi bir şey olacak. Orada ceza miktarın yazar. Eğer çok büyükse askerler sana sürekli saldırır. Hapse girip yatağında uyumayı seç böylece cezanı çekeceksin. Sonucunda cezanın bitmesi lazım. Hapisane gir ve uyu. Cezan bittikten sonra seni salacaklar ve bütün eşyalarını geri verecekler. Eğer eşyalarının arasında çalıntı mallar var ise, o çalıntı malları geri vermezler. Eğer çalıntı mal varsa büyük ihtimalle tutuklanma sebebin de hırsızlıktır.

Kaynak: Ejder Taşını Farengar'a Ulaştır Görevinde Sorun
 
Evet çalıntı mal var. Bir avcıdan Miğfer çaldım. ( Çok kötü bir şey biliyorum :D ) Sağ ol recep ağabey. Deneyeceğim.
 
Bana sorarsan cezanı çek derim. Uyuduğun anda hapisten çıkma vaktin geliyor. Sana tek eksisi maksimum 2-3 becerinin düşmesi. Bir de 1000 altını aşmayan para cezası. Çıktıntan sonra eşyalarını khücrenin yakınında ki sandıkta bulabilirsin.
Not: Başka takıldığın yer olursa sorabilirsin bana. Oyunu geçen haftalarda bitirdim.
 
Yahu nasıl teslim olacağım :) Adam sürekli saldırıyor. Eşyaları bıraktım.

Tamam hallettim. @BarışCanKURT tamam eğer bir yerde takılırsam sorarım :)
 
Son düzenleme:
Abi ben riverwoodda bir görev tamamladım dışarı çıktığımdq maskeli iki kişi geldi dragonborn falan dediler ne dersem diyim saldırıyorlar ardından nedense köylülerde saldırıyor hepsini öldürmek zorunda kaldım ilerde bir sorun olurmu
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı