The Elder Scrolls V: Skyrim görev gelmiyor

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Neredeyse her NPC ile konuşuyorum. Verdikleri görev: Şunu getir, şunu öldür vb. adamakıllı görev gelmiyor. (iç savaş, karanlık kardeşlik gibi)

Neredeyse her NPC ile konuşuyorum. Verdikleri görev: Şunu getir, şunu öldür vb. adamakıllı görev gelmiyor. (iç savaş, karanlık kardeşlik gibi)
Bazı görevler kitaplardan bazıları söylentilerden elde edilebiliyor. Oyunun açılması için helgenden kaçtıktan sonra Whiterun (Akçay) mevkibeyi ile konuşmanız gerekiyor.

Bazı görevler kitaplardan bazıları söylentilerden elde edilebiliyor. Oyunun açılması için helgenden kaçtıktan sonra Whiterun (Akçay) mevkibeyi ile konuşmanız gerekiyor.
Ana hikayeyi bitirdim. Çoğu görevi yaptım. Ama oyundaki tüm görevlerin bitmiş olması imkansız. 50 saat olmadı daha.

Kardeşim oyunu bilmiyorsan konuğma bu oyunun ana hikayesi maksimum 10 saat, oyunun oynanış süresi yüzlerce saat.

Kardeşim oyunu bilmiyorsan konuşma 🤪

Ekran Resmi 2023-09-25 18.54.48.png

Oyunun ana hikayesi 6-10 saat arası sürüyor. Oyunun tüm olayı yan görevler. 6 tane faction, 2 dlc, daedric görevleri ve onlarca side quests oyunun ana hikayesinden daha derin ve sürükleyici. Daha 50 saattir oynuyorsan bunların yarısından çoğunu yapmamışsın.

Kardeşim oyunu bilmiyorsan konuşma 🤪

Eki Görüntüle 1956778

Oyunun ana hikayesi 6-10 saat arası sürüyor. Oyunun tüm olayı yan görevler. 6 tane faction, 2 dlc, daedric görevleri ve onlarca side quests oyunun ana hikayesinden daha derin ve sürükleyici. Daha 50 saattir oynuyorsan bunların yarısından çoğunu yapmamışsın.
Yan görev gelmiyor ki. Sadece ayak işi yaptırıyorlar. Hiçbir derinliği yok. Hepsi çeşitli görevler kısmına geliyor.

Yan görev gelmiyor ki. Sadece ayak işi yaptırıyorlar. Hiçbir derinliği yok.

Radiant görevleri yapıyorsundur. Marlkarth'ta hapisten kaç, college'da büyücü ol, thieves guild'de hırsız ol. Daedric görevlerini yap. Etrafta gördüğün tüm dungeonlara gir. Elinde kaç tane Daedric weapon var mesela?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı