The Elder Scrolls V: Skyrim görev gelmiyor

Yan görev gelmiyor ki. Sadece ayak işi yaptırıyorlar. Hiçbir derinliği yok. Hepsi çeşitli görevler kısmına geliyor.
Oyunda köylerdeki insanlardan görev vs. alıyorsanız size çok derin görevler vermeyeceklerdir. Tavsiyem Şafakmuhafızı olun, Hırsızlar Loncasına üye olun, Solstheim da Miraak ile çatışın vs vs.

Oyunda köylerdeki insanlardan görev vs. alıyorsanız size çok derin görevler vermeyeceklerdir. Tavsiyem Şafakmuhafızı olun, Hırsızlar Loncasına üye olun, Solstheim da Miraak ile çatışın vs vs.

O sirada Markarth’taki NPC gorevleri 💀

Civil war gorevlerini de unutma bu arada reis anladigim kadariyla ana gorevden yardirmissin.

Yan görev gelmiyor ki. Sadece ayak işi yaptırıyorlar. Hiçbir derinliği yok. Hepsi çeşitli görevler kısmına geliyor.

35 saat kadar oynadım aynısını düşünüyorum aşırı baydı. Sürekli mağara basıp bir kağıt veya bir kişi kurtarmaya çalışıyorum. Yeter da. Sürekli aynı görev resmen.

Arada ejderyalarla kapışmak olmasa şu ana kadar 20 kez bırakmıştım oyunu.

35 saat kadar oynadım aynısını düşünüyorum aşırı baydı. Sürekli mağara basıp bir kağıt veya bir kişi kurtarmaya çalışıyorum. Yeter da. Sürekli aynı görev resmen.

Arada ejderyalarla kapışmak olmasa şu ana kadar 20 kez bırakmıştım oyunu.

Oyundaki “yan” gorevlerden biri KRALa suikast duzenlemek aga. Skyrim yan gorev oyunudur, tum bethesda oyunlari yan gorev oyunudur. Birak ejderhalari birak Blades gorevlerini.

Oyundaki “yan” gorevlerden biri KRALa suikast duzenlemek aga. Skyrim yan gorev oyunudur, tum Bethesda oyunlari yan gorev oyunudur. Birak ejderhalari birak Blades gorevlerini.

Bunlara denk gelmiyoruz ki. Oyunda hikaye akmıyor. Sürüklemiyor. Sürekli şunu kurtar şunu getir. Şunu yap gibi Basic görevler veriyorlar. Karakterlerle arada bir bağ zaten oluşmuyor. Kombat sistemi zaten zayıf Skyrim beni bu konu da biraz üzüyor.

Oyundaki “yan” gorevlerden biri KRALa suikast duzenlemek aga. Skyrim yan gorev oyunudur, tum bethesda oyunlari yan gorev oyunudur. Birak ejderhalari birak Blades gorevlerini.
Birkaç görev dışında adam akıllı yan görev yok. Bunlar dışındaki görevler çok sıradan:
Septimus Signus'un görevi
Markarth'daki köpeğin görevi
Karanlık Kardeşlik
İç Savaş
Hırsızlar Loncası
Akçay'daki yoldaşlar
Ana Hikaye

Son düzenleme:
Birkaç görev dışında adam akıllı yan görev yok. Bunlar dışındaki görevler çok sıradan:
Septimus Signus'un görevi
Markarth'daki köpeğin görevi
Karanlık Kardeşlik
İç Savaş
Hırsızlar Loncası
Akçay'daki yoldaşlar
Ana Hikaye

Azura, sheogorath, molag bal gorevleri oyunu birkac senedir oynamamama ragmen aklima gelen ilk gorevler. Oyundaki iceriklerin ucte birini bitirmissin aga. Daha once rpg oynamamissan normal aslinda bu tur oyunlarda hangi gorev nasil alinir hangi siralamayla yapilir kultur istiyor biraz.

Bunlara denk gelmiyoruz ki. Oyunda hikaye akmıyor. Sürüklemiyor. Sürekli şunu kurtar şunu getir. Şunu yap gibi Basic görevler veriyorlar. Karakterlerle arada bir bağ zaten oluşmuyor. Kombat sistemi zaten zayıf Skyrim beni bu konu da biraz üzüyor.

Bilmiyorum aga 500 saat steamdan dlclerle yuzlerce modla, 500 saat de korsandan dlcsiz modsuz oynadim oyunu. Oynama tarzina gore degisir. Oyundan 500 saat boyunca rdr2 surukleyiciliginde hikaye beklemek yanlis. Her gordugun yere girip o kesif hissini yasamak gerekiyor.

Son düzenleme:
Azura, sheogorath, molag bal gorevleri oyunu birkac senedir oynamamama ragmen aklima gelen ilk gorevler
Aynen öyle sırf deadric görevler bile koca bir hikaye görev vs. katıyor. Bu arada dikkat ettiğim kadarıyla kimse Solstheim görevlerinden bahsetmemiş. Oradaki yan görevler de bence çok güzel. Ayrıca Dwemer harabe araştırmaları da baya uzun görev zincirlerinden (örneğin aetherium araştırması). Bu bahsettiğim aetherium görevini almak için bildiğim kadarıyla oyunda bulunan "Aetherium Savaşları" ismindeki kitabı okumanız gerekiyor. Ondan sonra bu görev menüye ekleniyor. Yani demem o ki oyunda görevin nereden geleceği hiç belli değil.

Ben oyunu 2 kere adam akıllı oynadım. İlk oynayışımda bu aetherium görevi çok eften püften görünmüştü. Geçenlerde yeniden başladım ve uzun süre oynadıktan sonra görev menüsündeki kalabalığı temizlemek için görevi yaptım ve ön yargımın ne kadar yersiz olduğunu anladım. İlk oynayışımda yapmadığıma pişman oldum.

Aynen öyle sırf deadric görevler bile koca bir hikaye görev vs. katıyor. Bu arada dikkat ettiğim kadarıyla kimse Solstheim görevlerinden bahsetmemiş. Oradaki yan görevler de bence çok güzel. Ayrıca Dwemer harabe araştırmaları da baya uzun görev zincirlerinden (örneğin aetherium araştırması). Bu bahsettiğim aetherium görevini almak için bildiğim kadarıyla oyunda bulunan "Aetherium Savaşları" ismindeki kitabı okumanız gerekiyor. Ondan sonra bu görev menüye ekleniyor. Yani demem o ki oyunda görevin nereden geleceği hiç belli değil.

Ben oyunu 2 kere adam akıllı oynadım. İlk oynayışımda bu aetherium görevi çok eften püften görünmüştü. Geçenlerde yeniden başladım ve uzun süre oynadıktan sonra görev menüsündeki kalabalığı temizlemek için görevi yaptım ve ön yargımın ne kadar yersiz olduğunu anladım. İlk oynayışımda yapmadığıma pişman oldum.

Sırf Falmer görevleri 100 saat sürüyor gerçekten.

@Bay hocam merhaba konudan bağımsız, asus gl502vs model cihaz mı var sizde ? Eğer bu cihaz varsa oyun oynarken sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz? Yeni termal macun değiştirmeme rağmen cs go oynarken 92-95 arası gidiyor biraz fazla gibi geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı