The Elder Scrolls V: Skyrim nerede uyuyabilirim?

Wilson Fisk

Kilopat
Katılım
9 Nisan 2019
Mesajlar
1.290
Çözümler
3
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Konu spoiler vermeye girer mi bilmiyorum.
Oyun epeydir hesabımda vardı. Sonunda başlamaya niyetlendim. Türkçe yama ile oynuyorum, Türkçe ismiyle Akçay bölgesine geldim. Karakterim fena halde uykusuz, han gibi bir yer bulamıyorum. Rastgele eve girsem doğal olarak yatakların sahipleri oluyor, yine uyuyamıyorum. Sanırım dışarıda uyuma diye bir olay da var ama nasıl yaparım çözemedim. Normalde oyunlarda bu tür olayları kendim keşfetmeyi severim fakat şimdi bir türlü bulamadım. Akçay bölgesinde nerede uyuyabilirim ve dışarıda uyuyabilirsem nasıl yapabilirim?
 
Konu spoiler vermeye girer mi bilmiyorum.
oyun epeydir hesabımda vardı. Sonunda başlamaya niyetlendim. Türkçe yama ile oynuyorum, Türkçe ismiyle akçay bölgesine geldim. Karakterim fena halde uykusuz, han gibi bir yer bulamıyorum. Rastgele eve girsem doğal olarak yatakların sahipleri oluyor, yine uyuyamıyorum. Sanırım dışarıda uyuma diye bir olay da var ama nasıl yaparım çözemedim. Normalde oyunlarda bu tür olayları kendim keşfetmeyi severim fakat şimdi bir türlü bulamadım. Akçay bölgesinde nerede uyuyabilirim ve dışarıda uyuyabilirsem nasıl yapabilirim?

Ücretli hanlar var 200-300'e bir gecelik odalar kiralayıp uyuyabilirsiniz.
 
Gecelik o kadar altın çok değil mi? Ben oyuna yeni başladım şu an 1200 civarında altınım var harcamaya kıyamıyorum.

Fiyatlar değişkenlik gösterebilir akçay da ne kadar olduğunu hatırlamıyorum belki daha az ya da fazla olabilir.
 
300 değil ya naptın.
Ben oyunda 1 kez uyudum ne kadar para verdiğim tam aklımda değil bu değerleri gibi, modlar mı yapıyor bilmiyorum ana karakterimin 13 saatlik save de hiç uykusu gelemedi
 
Tamamdır arkadaşlar bu handa oda kiralama 10 altınmış. Bölgeden bölgeye değişiklik gösterir mi bilmiyorum. Peki oyunda ev sahibi olabiliyor muyuz? Ben her gittiğim bölgede bir evim olsun isterim konaklamak, ve fazla eşyaları dolaba koyabilmek için.
 

Geri
Yukarı