Steam The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition $2.39

Nolvus modu gözüme çarptı ama sadece AE sürümünde çalışıyormuş. Nolvus benzeri mod bulursam SE sürümünü alacağım.
Bende böyle bir şey arıyorum. Sürüm değişiklikleri olmuş son yıllarda sanırım o yüzden modlar rehberler çok dağınık halde.

Zamanaında oyun 20 lira iken almamıştım sonra 100 tl olmuştu yine almamıştım 100-120 saat civaır korsan oynadım. Neyse steam dolara geçti oyun 20 dolar oldu bu sefer hiç alamadım, bu güne kısmetmiş 85 liraya kaptım bide tekrar başlamayı düşünüyordum ve modlama videoları seyrediyordum üzerine iyi geldi :D

Nolvus modu gözüme çarptı ama sadece AE sürümünde çalışıyormuş. Nolvus benzeri mod bulursam SE sürümünü alacağım.
AE Sürümü denilen şey oyunun 1.6 sürümü yani Anniversary dlc'sini gerektirmez, AE sürümü denmesinin sebebi sadece dlc'nin o sürümde çıkış yapması. SE sürümü denilen şey 1.5 sürümüdür. Yani AE olması iyi bir şey, bu modun modern sürümlerde uyumlu olduğunu gösteriyor.

Skyrim sanki normalde kötüde sadece modlayarak güzel hale geliyormuş gibi konuşuyor çoğu kişi. Modsuz bir şekilde oyun gayet güzeldir. Modlu oynamak istersenizde ekstra daha da güzelleşiyor modlarına göre. İlk defa alacak arkadaşlar bunu bilmeli. İllaki mod kurmak zorundaymışsınız gibi hissetmeyi. Sadece sevdiğiniz şekildeki halini anlatmayın aldırmak için bir oyunu. Ana hikayesi haricinde bir sürü ana hikayesinden keyifli görevleri var. Geniş ve dolu bir açık dünyası vardır. İçerisindeki 2 adet Dlc'lerin hikayeleri ve görevleri iyidir. Rpg türünde olduğu için istediğiniz karakteri ve sınıfı yapıp oynayabilirsiniz.

AE Sürümü denilen şey oyunun 1.6 sürümü yani Anniversary dlc'sini gerektirmez, AE sürümü denmesinin sebebi sadece dlc'nin o sürümde çıkış yapması. SE sürümü denilen şey 1.5 sürümüdür. Yani AE olması iyi bir şey, bu modun modern sürümlerde uyumlu olduğunu gösteriyor.

Yalnız Nolvus'un sitesine girdiğim zaman Anniversary DLC gerekli yazıyor.

Nolvus ascension moduyla kullanıyorum, oynaması çok zevkli.

Anniversary DLC si mi var sizde ?

Bir ara Skyrim Ultima diye bir şey çıkmıştı ama hiç yayınlanmadı. Ona benzer de sanırım sadece Nolvus şu an.

Xbox'tan almıştım ama sizce mod kolaylığı içim tekrar Steam'den almaya deger mi? Daha hiç oynamadım güzel modlari kurup oynamak istiyorum.
Modlu oynamak istiyorsan fiyatıda uygunken alabilirsin tabii. Nexsus mod sitesinde iyi ve fazla mod var bu arada bilgin olsun. Bunun için youtube da bir sürü rehber videoları var onlar da işinize yarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı