The Elder Scrolls V: Skyrim vs Special Edition

15K 20 k Skyrim'de oyun saati olan bana sorunuz efendim.

Skyrim'i modlayarak oynamaktan nefret ediyorum. Çünkü oyunun orijinalliğini bozuyor sanki hile kurmuşsunuz gibi oluyor. Sadece grafik modu indirebilirsiniz ki nexusmod bu konuda çok zengin onun dışında oynanışa etki eden hiçbir modu indirmenizi tavsiye etmiyorum gerek yok ve hepsi gerçekten kötü. Aralarında gerçekten oyuna yedirilmiş kaliteli 10 tane yapım bulabilirsin.

Şu Skyrim modlanınca çok güzel oluyor abeee tayfasına katılmıyorum tabii herkesin keyfi bilir.

Special Edition olayınada gerek var diye düşünüyorum çünkü bethesdanın kendi yaptığı bir şey illaki faydası vardır. Sonuçta Skyrim <Special Edition<modded<Special Edition modded.

Keza bilgisayarım hep leş olduğu için hiç grafik modu yükseltme şansına nail olamadım.
Bende 500 saat kadar oynadım korsan olarak. Hiç mod kurmadım.

Bende 500 saat kadar oynadım korsan olarak. Hiç mod kurmadım.

Ben çok mod kurdum şu ana kadar 300-400 mod denemişimdir aralarında çok az kullanmaya değer mod var. Skyrim'de roleplay olayı düşük yetmiyor bunu arttıran modlar her zaman iş yapar. Kamp modu olsun günlük vesaire bu modlar çamurdan olsa bile işe yarar. Ama oynanış olarak indirdiğiniz modlar oyuna hiçbir şey katmıyor saçmalaşıyor oyun.

Başkasıda yazabilirmi öğrenelim. İntel İ5 611-650 * 1 GB R5 230 * 4 GB RAM sistem için hangi sürüm daha iyi FPS verir ?
Benim sistemim şöyle:
AMD Phenom II X2
Radeon R5 230
8 GB RAM
Çok eski yani. Legendary Edition'da daha iyi performans aldım ben. Korsana teşfik gibi olmasın ama eğer istersen ikisinide korsan deneyip performansa göre orjinalini satın alabilirsin.

Başkasıda yazabilir mi öğrenelim. Intel i5 611-650 * 1 GB R5 230 * 4 GB RAM sistem için hangi sürüm daha iyi FPS verir?

Şimdi şöyle düşün eski versiyonu eski kartlarla yeni versiyon yeni kartlarla daha iyi çalışacak şekilde optimize edildi sen en iyisi 2'sini de dene tarafını seç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı