- Makaleler
- 1
FPS dışında ne fark var? Special Edition açık dünyada daha fazla FPS veriyor.
Bende 500 saat kadar oynadım korsan olarak. Hiç mod kurmadım.15K 20 k Skyrim'de oyun saati olan bana sorunuz efendim.
Skyrim'i modlayarak oynamaktan nefret ediyorum. Çünkü oyunun orijinalliğini bozuyor sanki hile kurmuşsunuz gibi oluyor. Sadece grafik modu indirebilirsiniz ki nexusmod bu konuda çok zengin onun dışında oynanışa etki eden hiçbir modu indirmenizi tavsiye etmiyorum gerek yok ve hepsi gerçekten kötü. Aralarında gerçekten oyuna yedirilmiş kaliteli 10 tane yapım bulabilirsin.
Şu Skyrim modlanınca çok güzel oluyor abeee tayfasına katılmıyorum tabii herkesin keyfi bilir.
Special Edition olayınada gerek var diye düşünüyorum çünkü bethesdanın kendi yaptığı bir şey illaki faydası vardır. Sonuçta Skyrim <Special Edition<modded<Special Edition modded.
Keza bilgisayarım hep leş olduğu için hiç grafik modu yükseltme şansına nail olamadım.
Hocam AMD/NVIDIA ya da AMD/Intel farkı olabilir belki bilemiyorum. Ben bizzat denedim. Legendary Edition'u çok daha rahat oynayabildim.Tam tersi diyorlar FPS olarak.
Bende 500 saat kadar oynadım korsan olarak. Hiç mod kurmadım.
Benim sistemim şöyle:Başkasıda yazabilirmi öğrenelim. İntel İ5 611-650 * 1 GB R5 230 * 4 GB RAM sistem için hangi sürüm daha iyi FPS verir ?
Başkasıda yazabilir mi öğrenelim. Intel i5 611-650 * 1 GB R5 230 * 4 GB RAM sistem için hangi sürüm daha iyi FPS verir?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.