The Elder Scrolls V: Skyrim vs Special Edition

Bende 500 saat kadar oynadım korsan olarak. Hiç mod kurmadım.

Bende 500 saat kadar oynadım korsan olarak. Hiç mod kurmadım.

Ben çok mod kurdum şu ana kadar 300-400 mod denemişimdir aralarında çok az kullanmaya değer mod var. Skyrim'de roleplay olayı düşük yetmiyor bunu arttıran modlar her zaman iş yapar. Kamp modu olsun günlük vesaire bu modlar çamurdan olsa bile işe yarar. Ama oynanış olarak indirdiğiniz modlar oyuna hiçbir şey katmıyor saçmalaşıyor oyun.

Başkasıda yazabilirmi öğrenelim. İntel İ5 611-650 * 1 GB R5 230 * 4 GB RAM sistem için hangi sürüm daha iyi FPS verir ?
Benim sistemim şöyle:
AMD Phenom II X2
Radeon R5 230
8 GB RAM
Çok eski yani. Legendary Edition'da daha iyi performans aldım ben. Korsana teşfik gibi olmasın ama eğer istersen ikisinide korsan deneyip performansa göre orjinalini satın alabilirsin.

Başkasıda yazabilir mi öğrenelim. Intel i5 611-650 * 1 GB R5 230 * 4 GB RAM sistem için hangi sürüm daha iyi FPS verir?

Şimdi şöyle düşün eski versiyonu eski kartlarla yeni versiyon yeni kartlarla daha iyi çalışacak şekilde optimize edildi sen en iyisi 2'sini de dene tarafını seç.

Modlu nasıl iyi olmuyor ya? Skyrim iyi güzel oyundur ama grafikler kötüdür. Grafik modu ile harika görüntüler sağlanıyor. Ek olarak oyunda eksik olan HUB vs. Mod ile değiştirebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…