The Expanse: A Telltale Series hakkında düşüncelerim

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
The Expanse: A Telltale Series hakkında düşüncelerim.

Oyunu az önce bitirdim. Bu oyunu bayağı ertelemiştim, Episode'lerin hepsinin yayınlanmadığı zamandan beri oynamayı düşünüyordum, Episode'lerin hepsi çoktan tamamlansa bile bir türlü başlamamıştım, başında bırakmıştım falan. Baktım ortalama 5 saat civarı sürüyor ve Archangel 1 saat civarı sürüyor, ben de başlamayı düşündüm ve bitirdim. The Expanse'i izlemedim, bu yüzden fikrim yok, ben oyununu oynadım. Seçimlerin bir şeyi fazla değiştirdiğini pek düşünmüyorum ama seçimler bir karakterin ölmesini veya yaşamasını değiştirebilir, bunu gördüm. Hikaye olarak ortalama buldum, grafik olarak benim hoşuma gitti- ortalama diyebilirim, bug ile karşılaşmadım, optimizasyon olarak da çok iyiydi. Ama yine de pek ciddi bir oyun göremiyorum, yani oyunda zorluk var mı bilmiyorum ama eğer varsa kolayı seçmişimdir muhtemelen, belki de bundan dolayı quick time Event'ler çok kolaydı. Yanlışlıkla başka bir Click'e tıkladım diyeyim, iptal olmuyordu-doğrusunu tıkladığımda doğrusu oluyordu ve quick time Event'in süresi bana fazla geldi biraz.

Seçimli bir oyun isteniyorsa oynanabilir kesinlikle, The Expanse izlenilmişse ve The Expanse: A Telltale Series ve Archangel oynanılıyorsa daha ilgi çekici gelebilir.

Bu arada, The Expanse: A Telltale Series - Archangel, yani bonus Episode'i de oynadım, orayı oynamanın mantıklılığı konusunda pek bir şey anlamasam da (belki The Expanse izlemediğimden anlamamışımdır), onu da ortalama buldum ama onda seçimler yine çok bir şeyi değiştirmiyor gibi gözüküyor, mesela seçimi kazanmak için doğrusunu yaptırmaya çalışıyor oyun, yani seçime yanlış bir şey olacaksa onu düzeltilmesini istiyor. Bence o tamamen oyuncuya bırakılıp seçimi kazanmak veya kazanmamak seçime bağlı olsaydı.

Mesela ben kasayı kaybetmedim ve Arley'in bacağı koptu, kasayı aldım ama sonrasında kasanın ne işe yaradığını tam olarak göremedim, daha doğrusu bacağın kopmasına değdi mi onu pek göremedim. Çok da bir işe yaramadı gibi, o zaman neden Arley'in bacağını kopararak kasayı tercih edeyim ki? Final ise ilgimi çekmişti, asıl ekip ile savunmak veya korsanın tarafına geçmek gibi, bunu çok beğendim ve ben ekibe sadık kaldım. Muhtemelen bir yerden sonra yine asıl ekip ile savunma olacaktı, emin değilim. Ama finalini gördüğüm kadarıyla öyle olabilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı