100TL bile değer.
Çok fazla hediye atarsan ticaret döndürdüğünü düşünüp hediye banı atabiliyorlar. Ben artık kimseye hediye atamıyorum mesela.Arkadaşlarıma hediye olarak atmayı deniyorum, hata veriyor. Geçen de başka bir oyun atarken vermişti illa Steam Destek'e bilet açacağım.
Oyunları hep CS:GO'dan çıkardığımız kasalarla alıyoruz. Arkadaşlarım satış yapamadığı için onların kasalarını alıp satıyorum, bundan dolayı olması saçma geliyor. 1 hafta önce olanı ticket açtığımda hesabınızı güncelledim yanıtıyla düzeltmişlerdi. Böyle bir olaydan haberim yoktu.Çok fazla hediye atarsan ticaret döndürdüğünü düşünüp hediye banı atabiliyorlar. Ben artık kimseye hediye atamıyorum mesela.
Tek başına oynanır mı, nasıl bir oyun?
Anladım, hem arkadaş hem fiyatından alamıyorum...Arkadaşlarla oynaması zevkli bir oyun tek başına da tat alırsınız ama o kadar değil Minecraft'tan örnek vereyim tek Survival oynamak mı 3 4 kişi Survival oynamak mı aynı hesap.
29 Kasım'a kadardı sanırım. Kontrol edeyim yanlışsa düzelteceğim.2 3 gün daha sürer mi? Karta para atıp alacağım.
Steam Destek'ten mesaj geldi. Ben de ban yemişim. Şimdi ne yapacağım? 80 TL para var cüzdanda onla böyle oyunlar atacaktım arkadaşlarıma. CS'den sattığım kasalarla arkadaşlarıma hediye de atamayacaksam ne yapacağım bunla ben.Çok fazla hediye atarsan ticaret döndürdüğünü düşünüp hediye banı atabiliyorlar. Ben artık kimseye hediye atamıyorum mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.