Çözüldü The Forest hikaye ilerlemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

371129

Hectopat
Makaleler
9
Oyunu yaklaşık 20 saattir oynuyoruz, bayağı mağara keşfettik ama oyunun hikayesi ilerlemiyor. Hikaye kısmında geldiğim nokta şu,
Oyuncağın tüm parçalarını bulduk ve uçağın kokpit yani ön kısmını bulduk.
. En son yarığa girdiğimizde sandık ki oyunun hikayeyi buradan devam ettirmesi gerekir yani mağaralar bitti bir tek burası kaldı sandık, fakat öyle olmadı, şu an ne yapacağımızı bilmiyoruz. Gideceğimiz (hikayeyi devam ettireceğimiz) yeri harita veya tarif şeklinde anlatabilir misiniz? Spoiler yemek benim için mühim değil, oyunu izlemiştim.

Çözüm
Oyunun hikayesinde ilerleyebilmek için yer altı mağarasında bir yerde (yerini tam hatırlamıyorum çünkü çok uzun süre önce bitirdim) yer altı laboratuvarı var. Önce oranın giriş kartını bulmalısın. Kartı bulduktan sonra oraya girdiğin zaman hikaye ilerleyecektir. Oyunun iki farklı sonu var unutma.
Ha o çukurun da çukuru var, şöyle diyeyim, o çukurun dibindeki helikopter enkazına ulaştıktan sonra tam çukurun merkezinde bir su birikintisi göreceksiniz, o birikintiye "rebreather" ile atlayıp mağaraya girer gibi "E'ye" basarak girmeniz lazım.

Sonrasını anlatmaya gerek yok.
Rebreather dalgıç tüpü mü oluyor?

Evet o. Hatta size bi taktik daha vereyim, kaplumbağa kabuğunuz varsa en tepeden o kabukla çukura atlamayı deneyebilirsiniz. %70 ihtimalle biriniz ayakta kalır, diğerlerini kaldırır :)
O dediğin suyun aşağısına inince laboratuvara mı ulaşıyoruz? Yani oradan hikaye ilerliyor değil mi?

O dediğin suyun aşağısına inince laboratuvara mı ulaşıyoruz? Yani oradan hikaye ilerliyor değil mi?

Evet o suyun içine girdikten sonra toplamda 10 tane falan mutantın olduğu uzunca bir mağaradan geçiyorsunuz, o kapıdan önceki son kısımda bilek seviyesine kadar bir su birikintisi var, sudan sonra bir rampa yükseliyor, işte tam orası oyunun son Save alabileceğiniz kısmı. Sonra önünüze lab kapısı çıkıyor.

İçeriyi iyice didik didik etmenizi öneririm, özellikle faks makinelerindeki ve yazıcılardaki belgelere dikkat edin, hikaye için önemli belgeler onlar.

Eğer "achievement" yani başarım meraklısıysanız içeride "paraları" kullanabileceğiniz şeyler var, onları kullanın, uyuyabileceğiniz bir yer var, orada bir tur uyuyun, kahve için ve son kısma giderken sağdaki soldaki ofisleri iyice kurcalayıp "su sebilinden" su için.

Yoksa bütün o yolu tekrar oynamak zorunda kalırsınız :)

Edit: Mutanttan kastım Armsy gibi çok kollu olan ya da Virginia gibi örümceğimsi olanlar değil, düz yerliler gibi olanlar.

Eğer "achievement" yani başarım meraklısıysanız içeride "paraları" kullanabileceğiniz şeyler var, onları kullanın, uyuyabileceğiniz bir yer var, orada bir tur uyuyun, kahve için ve son kısma giderken sağdaki soldaki ofisleri iyice kurcalayıp "su sebilinden" su için.

Yoksa bütün o yolu tekrar oynamak zorunda kalırsınız :)
Susuzluktan dolayı mı zorunda kalırız? :)

Oyun ilerlemiyor zaten. Senin ilerletmen gerekiyor. Araştırman gerekiyor. Kendiliğinden ilerlemiyor. Gerekli ekipmanları bulman gerek.
Merhaba gerekli ekipmanlar (Video kasetler, görev ipuçları vs.) ben bir süredir oyundayken görünmüyor. Oyunu kapatıp açtığımda görünüyor. Bunun sebebi nedir? Cidden oyundan soğuttu. Onca yer keşfediyorum bir de bakıyorum ki orada bulmam gereken görevle ilgili ipucu varmış ancak bana görünmediği için onu elde edemiyorum. Ancak orada save yapıp oyunu kapatıp açarsam görünüyor. Sonra yine ilerledikçe aynı sıkıntı oluyor. Bu sorunu çözebilmenin bir yolu var mıdır?

Okyanusu solunuza alırsanız konteynerlerin olduğu kıyıyı geçer geçmez sağda bir mağara var. Oradan anahtar kart almanız gerek. Ardından adanın ortasındaki büyük nehirimsi kısmı bulmanız lazım. Orada dışında çadırların olduğu bir mağara var. O mağaradan "sinkhole" denen o koca çukurun dibine inebilirsiniz.

Zaten olay da oraya indikten sonra kopuyor. Üstte paylaşılan kapıya gelmeden önce save alın. Çünkü orası geri dönüşü olmayan nokta. Oyunun iki farklı sonu var ve her son için o kapıdan sonraki sekansı tekrar oynamanız gerek.

Sonlardan biri Creative modu açıyor bir diğeri kayıtlı oyununuza ekstra birkaç şey ile devam etmenizi sağlıyor.

338. kere dün akşam bitirdim oyunu :)

Hocam, konuyu hortlatıyorum ama ben dediğiniz mağarayı didik gezdim ta öbür ucundan çıktım hatta bir sürü cesedin olduğu kısma da baktım kart falan bulamadım. Sadece cesetli yerden kamera çıktı.

Hocam, konuyu hortlatıyorum ama ben dediğiniz mağarayı didik gezdim ta öbür ucundan çıktım hatta bir sürü cesedin olduğu kısma da baktım kart falan bulamadım. Sadece cesetli yerden kamera çıktı.

Ha tamam hocam, şu tablete benzeyen şey anahtarmış.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı