The Forest tarzı oyun önerisi

ysfzmn

Yoctopat
Daha fazla  
İyi sosyaller.

Geçen ay The Forest'ı bir kez bitirdim ve onun tarzında oyun arıyorken Green Hell, The Long Dark gibi oyunlarla karşılaştım fakat hiçbiri The Forest'ın verdiği tadı vermedi. O sebepten The Forest'a dönüp üst üste iki defa daha bitirdim ama o da bir yerden sonra sıktı. The Forest tarzı önerebileceğiniz hayatta kalma oyunu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
The Forest'ın yapımcılarının yaptığı Sons of The Forest'ı oynayabilirsiniz hazır Steam'de indirimdeyken alınabilir ancak bence The Forest'ın hikayesi daha iyiydi.

Green Hell'e bakabilirsiniz; The Forest'e benzer bir konsepti var, hem Steam'de de şu an indirimde.

Maalesef belirttiğim gibi Green hell pek sarmadı 3 5 saat oynayıp sildim öneriniz icin teşekkürler.

The Forest'ın yapımcılarının yaptığı Sons of The Forest'ı oynayabilirsiniz hazır Steam'de indirimdeyken alınabilir ancak bence The Forest'ın hikayesi daha iyiydi.
unutmuştum çok iyi oldu hatırlatmanız teşekkür ederim kesinlikle aldığım en iyi öneri budur.

Hiç sıkıntı yok. Varsa başka önerebileceğiniz o tarz oyunlar hala öneriye açığım. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı