Hocam hortlatiyorum ama alınır mı?
Güzel ayarlarla oynanabiliyor. Ben pentium ile 90 FPS alıyorum. Hem zevkler tartışılmaz? Arkadaş belki modlu sevmiyordur vanilla seviyordur böyle konuşmanız pek doğru değil.Hocam modsuz pek tadı çıkmıyor. Modlar ise iyi bir PC istiyor. Sistem özellikleriniz nedir?
Güzel ayarlarla oynanabiliyor. Ben Pentium ile 90 FPS alıyorum. Hem zevkler tartışılmaz? Arkadaş belki modlu sevmiyordur vanilla seviyordur böyle konuşmanız pek doğru değil.
Tabikide sıkıntı çekmeden oynarsınız. Bir kaç FPS ayarları ile hem güzel bir oyun görünüşü hem de stabil bir fps elde edebilirsiniz.Hocam 1650 ile oynanır mı?
Tabii ki de sıkıntı çekmeden oynarsınız. Birkaç FPS ayarları ile hem güzel bir oyun görünüşü hem de stabil bir FPS elde edebilirsiniz.
Hocam bir sorum olucak ben şimdi satın alıcam fakat ark 2 muhabbetleri dönüyor ark 2 çıktıgında bu oyunun populerliği bitermi oyuncu sayısı falan düşermi sizce
Tabii ki de düşer ama ark 2'ye daha en az 1 sene var. Ark 2 çıkmadan bu oyunu bitirmeli ve hikayeyi tatmanızı öneririm. Hikayeler bağdaşlı çünkü.Hocam bir sorum olucak ben şimdi satın alıcam fakat ark 2 muhabbetleri dönüyor ark 2 çıktıgında bu oyunun populerliği bitermi oyuncu sayısı falan düşermi sizce
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.