The Forest yamyamların çok olduğu yere yerleşme bölgesi kurmak

O tekneyi soluna al, ilerle sahilden. Konteynerların olduğu bir yere geleceksin. Tam karşıda bi ada var. Konteynerların oradaki tepeye bir ziplane kurup diğer ucunu adaya götürürsün. Adaya custom foundation ile bir yükselti yapıp oradan da karşı tarafa zipline yaparsın. Adaya giriş çıkışı zipline ile yaparsın.

Arada su olacağı için hiçbir şekilde yaptığın yere ulaşamazlar. Ziplinelara zaten saldırmıyorlar. Bir tane sal yapar üstüne de kafes koyarsın. Karşı kıyıda tavşan yakalayıp adaya sal ile götürebilirsin. Zaten çiftleşip çoğalıyorlar. 3-5 tane toplasan yeter de artar.

Aynı sal üzerinde taş, çalı çırpı (stick) taşıyabilirsin. Adada zaten taş var. Sınırsız. Et de var. O da sınırsız. Zırt pırt kaplumbağa çıkıyor adaya. Kuşlar da geliyor. Tüy sorunu da yok. Bir de bahçe kurarsın bitkilerini de yetiştirirsin.

Odunları zaten zipline ile gönderebiliyorsun, ekstra taşımana gerek yok sal ile. İsterse milyon tane yerli gelsin, sana ulaşamazlar. Zipline'a saldırmıyorlar. O konuda korkmana gerek yok.
Ama hocam ben buraya efsane yer kurmuştum boşa mı gitti?

Ama hocam ben buraya efsane yer kurmuştum boşa mı gitti?
Bina yıkılmasını kapatmazsan eğer, evet. Maalesef boşa gitti.

1622764098169.png

Kırmızı bölgeler en çok yerlinin devriye attığı/spawn olduğu bölge. Turuncu bi tık daha az, yeşiller ise daha sakin bölgeler.

Turkuaz içine aldığım yer sana bahsettiğim ada. Turkuaz olarak çarpı attığım yer bahsettiğim zipline'ı kuracağın yer. Konteynerın hemen arkasındaki yükselti.

Sarı ile işaretlediğim yer de teknenin olduğu yer.

Senin tarif ettiğin yerin yakınlarında 3 tane mağara girişi var. Geceleri cümbüş yeri olur orası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı